Filter

Snelle levering, prima prijs

De Adidas Ultraboost 21 werden een dag later geleverd dan werd vermeld. Evengoed snel genoeg. De prijs voor de schoenen lag een stuk lager dan bij de concurrent(en)

Prima prijs kwaliteit en service

Houden zich aan hun woord

Goeie ervaring zowel bij levering als bij problemen achteraf. Had problemen met ASICS loopschoen en zij hebben dat mooi opgelost.

Goed, snel en duidelijk

Goed, snel en duidelijk

Super convenient price and fast delivery

Super convenient price and fast delivery

Goede prijs en snelle levering

Na prijsvergelijken bij RunningDirect hardloop schoenen gekocht voor de meest voordelige prijs. De levering conform aangegeven planning. Zeer tevreden!

Alles naar verwachting

Alles keurig op tijd geleverd en netjes verpakt. Beetje jammer alleen dat een dag later een onderdeel in de aanbieding was...

Goede prijs

Ik was op zoek naar nieuwe hardloopschoenen en koop eigenlijk al jaren de nieuwste versie van zelfde Asics GT-2000 in dezelfde maat. Runningdirect had de meeste kleurkeuze en de beste prijs dus dat maakte de keuze voor mij simpel.

Zeer flexibel!!

Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld, een mailtje later was het aangepast, top!

Snelle, goede service!

snelle en kwaliteitsvolle service

Snelle levering, snelle opvolging van mails, kwaliteitsvolle producten.

Goede webshop

Prima deskundige uitleg en snelle levering

Snelle levering goede prijs.

Goede prijs voor een paar top hardloopschoenen. En nog twee paar gratis sokken op de koop toe! Hartstikke leuk!

snel effectief

besteld en 2 dagen later geleverd !!!!

snel en heldere aflevertijden

altijd spannend of de schoenen besteld via internet precies passen. gelukkig deden ze dat

Prima en snel zending

Allés in ordre

Order ging heel smooth

Zeer snelle service

Verwerking retourzendingen werkt niet

Schoenen besteld. Waren volgende morgen keurig in huis. Schoen ook prima maar iets te krap. Aangemeld voor retourzending en volgende dag teruggestuurd. Bij retourmelding aangegeven dat ik dezelfde schoen 1 maat groter wil. Niets meer gehoord dus na 1 week gebeld. Vriendelijke dame die aangeeft dat alles bekend is maar dat er vertraging is bij retourzendingen. Geeft geen uitsluitsel over wanneer ik nieuwe schoenen mag verwachten. 1 week verder nog steeds niets gehoord........

Veel aanbod, lage prijzen.

Je kunt er veel vinden op hardloop gebied, schoenen zie ik er voor de laagste prijs, dus super. Levering is snel.

Accuraat en zonder zorgen

Voor het eerst hier besteld. Meteen blij en tevreden. Goed voor elkaar. Heldere communicatie.

Altijd snelle levering van de producten.

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg tevreden over mijn bestelling. Ik kom gauw terug!

Foute levering

Eerste instantie schoenen niet thuis (bij de buren) afgeleverd, maar bij post.nl punt op industrieterrein. Pakje bevatte de verkeerde maat schoenen Contact opgenomen, retourformulier gemaild gekregen Werd mij geadviseerd opnieuw te bestellen Bij afrekenen bleek de maat niet beschikbaar te zijn. Na bellen krijg ik de retourkosten a 7,50 niet terug Toen schoenen bij bol.com besteld. Goede maat de volgende dag in huis.

Ruim aanbod aan interessante prijzen en correcte service!

Nieuwe hardloopschoenen besteld na de aanbevelingen te volgen van RunningDirect. Gekocht aan de laagste online prijs en ik kreeg er gratis nog 2 paar elite loopsokken bij. Levering snel en volledig correct en ze lopen zeer comfortabel. Zeer tevreden dus!

Snelle levering, binnen 2dagen geleverd

Om PassaSports