Filter

tennisdirect levert snel en is betrouwbaar

Wil je snel en leuke tenniskleding, lekker hier bestellen

Twee keer verkeerde levering

Ik had sportschoenen besteld kreeg ik kneepads opgestuurd. Klantenservice was wel vriendelijk maar ik moest wel zelf de kneepads terugsturen en het bewijsje mailen dan zouden de schoenen opgestuurd worden. Volgende dag kreeg ik wel de schoenen maar ook drie hockeysticks die ik niet besteld had. Schoenen zaten niet goed (kunnen zij niks aan doen) maar nu moet ik weer het weer gaan terugsturen en geen zin meer om nu nog andere schoenen te kopen daar want wie weet wat ik nu weer krijg opgestuurd. Misschien wel een lama. ;-)

Vriendelijk, deskundig

Vriendelijk, deskundig

goede prijs voor goede service

volop keus en super snel geleverd

Prima bedrijf..

Soepel verlopen!

Bestelling verliep soepel en snel bezorgd!

Schitterend

Donderdagavond besteld, vrijdag middag aan de voeten....

Snel en goed bezorgd, spullen zijn goed

Snelle bezorging, adequate wijze van retourneren bij verkeerde maat

Goed en snel

Leuke artikelen voor leuke prijzen. Snel in huis.

Heel snel geleverd. Ruime keuze. Veel goede aanbiedingen. Goede kwaliteit schoenen. Goede communicatie.

Super goed!

Schoenen zitten altijd super lekker. Nooit gezeur mee gehad. Komt altijd netjes aan. Ik blijf altijd bij volkeybalshop bestellen. Hele goede service.

2x 3 tennisballen afzonderlijk verzonden in 2 dozen waar wel 18 ballen per doos in passen. Milieu???

Ik heb 2 x 3 tennisballen besteld. Ik ontving afzonderlijk 2 hele grote dozen, waar zeker 20 ballen in pasten met ieder 3 ballen in de doos. Hoge kosten en milieulast (CO2, Stikstof, papier (-schaarste), energie). Al met al niet echt milieubewust en maatschappelijk verantwoord/betrokken. (De ballen zijn goed overigens.)

Super tevreden en blij :)

Alles kwam perfect, snel en producten zijn echt goed. Ben super tevreden.

Snelle levering!

Dikke prima!

Te goed geleverd.

Was te vrede.

s Avonds schoenen bestelt en de volgende dag had ik ze aan!

Snel en prima geleverd.

voor herhaling vatbaar

Snelle perfecte afhandeling

Snelle, vlugge correcte afhandeling aan een heel scherpe prijs. Top

Snelle levering, goed verpakt, achteraf betalen via Afterpay mogelijk

De ene dag besteld, de volgende dag zoals beloofd geleverd. Uit voorzorg meerdere maten besteld. Helaas was het model dat ik wilde hebben niet in maat 46,5 leverbaar. Gelukkig had ik een ander model in deze maat besteld en deze heb ik nu uiteindelijk gehouden. Twee andere maten retour. Vertrouw erop dat deze binnen 14 dagen worden tegengeboekt. Heb namelijk gekozen voor Afterpay.

Snelle levering en product zoals omschreven.

Makkelijk, betaalbaar, snel

Makkelijk bestelproces, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Bij sportshop prima loopschoenen gevonden aan scherpste prijs en supersnelle levering

Professional

Quick, easy, on time and exactly what I ordered with a free gift. Also very well priced. Highly recommended!

Alles in orde!

Snelle levering. Goed verpakt. Alles ok!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner