Filter

Top kwaliteit en snelle levering

De beloofde service

De beloofde service

Top mooie schoenen

Heli mooie schoenen , echt zaten meteen prima, kwaliteit stond beschreven op hoe ze eruit zien , top

Snel het goede product geleverd, dankjewel!

je suis commercant

Délai de livraison excellent

Prima site met snelle levering

Prima site met snelle, correcte levering

perfect zoals verwacht

Super,

Prachtige shirts en heel snel geleverd!

Snel bezorgd en een lage prijs

Meer valt er niet te zeggen toch?

Mooie bal, netjes afgeleverd

Dank je wel voor het leveren van een mooie beachvolleybal.

Leuke bibbits. Cadeautjes voor onze clubrecordhouders van afgelopen seizoen.

Snelle levering en keurig verpakt

Super snelle levering, goede kwaliteit en prijs

Inmiddels de tweede keer besteld en zeer tevreden over de snelle levering prijs en kwaliteit.

goed verpakt en op tijd in huis

klantenservice is goed bereikbaar maar retourneren en je nieuwe maat in huis zou sneller kunnen

Snelle bezorging, goed verpakt, track and trace noemt het voor de rest maar op beste website waar k sport kleding bestel en ik ga er zeker nog veel meer bestellen !!

Fijn geholpen

top

Binnen 24 uur binnen.....

Snel geleverd!

Snel geleverd, makkelijk te bestellen!

Ging snel en vlot

Alleen de maatvoering ik paste er twee keer in en het wijd tot en met mijn knieën

Snel, voordelig en keurig geleverd.

Blijkt wel dat Runningdirect en Sportshop hetzelfde bedrijf zijn, maar dat maakt mij verder niets uit. Goed om te zien dat er in Waalwijk (nog steeds) goede schoenenverkopers zijn!

Zeer goed.

Zeer te vrede of de service en levering

Perfect zoals verwacht

Snelle bezorging

Snelle en goede bezorging. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis, top.

Hardloopschoenen netjes geleverd

Hardloopschoenen prima geleverd.

Netjes

Product zoals beloofd, mooie prijs en goede bezorging

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner