Filter

TOPSERVICE

Zeer vlotte bestelling en afhandeling topservice

zeer vlotte bezorging van het bestelde

Blij dat de gezochte hardloopschoen hier aanwezig was en in voldoende maten, zodat ik de juiste kon vinden.

Mooi handbalshirt en mooie opdruk en snelle levering! Top!

Snel !

Snel geleverd fijne schoenen !

Super tevreden!

Volgende dag ontvangen, goede snelle webshop, makkelijk zoeken en betalen

Goede en snelle levering

Volleybal sokken van goede kwaliteit

Goede en snelle afhandeling

Via link op de forum terechtgekomen op jullie website en in de twee dagen mijn schoenen waren geleverd.

Snelle levering, vriendelijke dame aan de lijn na een vraag inzake retouren en aankoop nieuwe goederen. Zeer duidelijke info en snelle feedback via email.

Mooi product, snel geleverd voor een mooie prijs

2 unihockey sticks besteld, dag erna in huis. Keurig verpakt. Vriendelijke prijs. Al met al heel erg tevreden. Verbeterpunt: voeg ook unihockey ballen en eventueel een mooie sticktas toe aan uw assortiment.

Super snelle en goede levering.

Zeer efficiënte levering. Kleding en schoenen passen goed.

Snel, hulpvaardig, mooie kortingen

Als ik 1 minpuntje moet geven is het dat de laagste-prijsgarantie geen rekening houdt met tijdelijke acties, jammer want hierdoor af en toe goedkopere producten op andere sites. Als Pluspunten: snelle levering. snelle reactie op vragen. Af en toe heel mooie acties op tal van producten en enorme keuze !

Goede en snelle levering. Veel aanbod van schoen en ruim op voorraad.

Vlotte en goede ervaring!

Vlotjes besteld en geleverd. Perfect!

Snel geleverd, goede prijs.

Fijn om het oude model van mijn favoriete hardloopschoenen nog in mijn maat te kunnen vinden. Snel geleverd, goede prijs.

Prima. Snel bezorgd op de volgende dag.

Positief.

Goede kwaliteit

De bezorging verloopt goed en pakketjes zijn goed ingepakt

Snelle levering , goede service

Altijd snelle levering, goede service en eenvoudig retourenproces Duidelijke website Dus perfecte locatie om je nieuwe tennisoutdit of rackets ed te kopen

fijne webshop

ik kan aan redelijk goede loop schoenen kopen voor een goede prijs

Il ben blij met de dienst

Dank u,goed dienst

Prima prijs, en snelle levering!

De schoenen waren al in de aanbieding, en door een actiecode kwam er nog eens een korting overheen. Nergens goedkoper dus. En daarbij ook nog de volgende dag in huis. helemaal tevreden!

Vlotte levering maar het pakketje was beschadigd/deels open

Vlotte levering maar pakketje was beschadigd/deels open. Inhoud was weliswaar helemaal intact en dus oke.

Top kwaliteit en service

Scherpe prijs voor mijn Brooks schoenen en snelle levering!

Snelle verzending maar helaar een misleidende afbeelding van het product.

De verzending was prima geregeld. Helaas bleek de afbeelding van het product een lichtgevende armband om beter gezien te kunnen worden voor geen meter op het ontvangen product. De lichtgevende armband geeft praktisch geen licht in tegenstelling tot de afbeelding en is overdag nauwelijks te zien. Wat juist wel de bedoeling was. Wanneer duidelijk zou worden gesteld dat deze armband voor s'nachts is bedoeld had ik geen miskoop gedaan. Moest uit de verpakking geknipt worden om de werking te kunnen zien.

Mooie mondkapjes goede maat snelle levering top

Geleverd volgens afspraak

In orde