Filter

friendly and fast

Ik werd vriendelijk te woord gestaan toen ik telefonisch contact opnam voor een kort vraagje. Daarna online besteld. Dat was binnen 24 bij mijn nabijste pakket-ophaalpunt.

Super klantenservice

Nadat mijn bestelling verloren ging bij PostNL een mailtje gestuurd naar de klantenservice van Tennisdirect. Ik kreeg heel snel en beleefd antwoord van medewerker Alwin Kamphuis en de dag zelf werd er een nieuw pakje naar me opgestuurd. Bij het openen van het pakje zag ik op de factuur staan dat de kosten van mijn bestelling zelfs geschrapt zouden worden wegens mijn "ongemak". Echt een ongezien goede service!!! Super fijne ervaring dus. Daar kunnen andere online shops zoals tennis-point nog veel van leren!

Snel en volgens afspraak

Goed, snel geleverd en goed prijs kwaliteit verhouding

Goede ervaring 1e ervaring

Snel en betrouwbaar geleverd

Ik bestelde mijn sportschoenen online op een middag en de volgende ochtend zijn ze door post nl afgeleverd. Top!

Netjes afgeleverd en goed verpakt

Super afhandelen en snel leveren

Top ervaring mooie en snelle levering

Behulpzaam!!

Schoenen 1 maat te klein gekocht, in uitverkoop. Ondanks dat toch mogen ruilen en toen ik de retourservice niet uitgevonden kreeg heel aardig meisje aan de telefoon die het even samen met mij deed. Zo klaar, prima service!

Snel en volgens afspraak

Snel en goed

Beste website om hardloopschoenen te kopen. Beste prijzen en snelle levering.

Ik heb loopschoenen besteld en werden supersnel geleverd.

super snelle levering en retour service

super snelle levering en retour service

Hele goede service

Had een probleem met een item. Zonder problemen kreeg ik een vervanging. Ben heel tevreden en raad het aan iedereen aan.

Alles goed

Goed geregeld

Goede service. Snelle levering

Veel en totaal keuze

Totaal assortiment met ondersteunende info

Heldere missie.

Bestellen en ontvangen in nog geen 14 uur, top service.

Uitstekend!

Ik had een maat groter besteld omdat ik dat van andere merken gewend ben en wist niet hoe deze viel. Veel te groot dus, even een belletje voor een kleinere maat en had het heel snel binnen. Jongeman aan de lijn was ook zeer vriendelijk !

snel en accuraat

Binnen 24 uur in huis. Snel, accuraat en goede info.

Vlug ,correct,zonder problemen,top.

Top.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top site, beste prijs voor kleding en accessoires

De beste site vindt ik voor kleding en voetbal accessoires, goeie prijs voor goeie kwaliteit en snelle bezorging. Als je een keer een trainings pak of voetball spullen nodig hebt koop het hier dan.

De avond ervoor besteld, de dag erna al rond half binnen. Maat goed, kleur zoals op de site. Prina hardloopschoenen.

Doubdle heerlijk fris

Ik had het gehad bij vrienden. Gelijk besteld. Heerlijk fris. Alleen jammer dat er redelijk veel koolhydraten in zitten voor een kha dieet.

Goeie spullen voor een redelijke prijs

Eindelijk eens een webshop waar je voor een betaalbare prijs goede kwaliteit sportkleding kan kopen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner