Filter

Topper voor mijn padelspullen!

Al verschillende keren bij Tennisdirect besteld en elke keer weer is de bestelling perfect. Snelle levering, topproducten, mooie prijzen. Absoluut een favoriete webshop voor mijn padelspullen :-)

Een mooie prijs en snelle levering

Mijn zoon is vooral zeer tevreden over jullie. Trainingspak Barcelona kwam snel binnen en zit als gegoten. De bestelling kwam een dag eerder dan was aangegeven. Snelle levering. Trainingspak was op andere sites nog niet in de aanbieding alleen bij jullie. Dank jullie wel

Snel besteld in de avond en snel gelverd

Binnen 12 uur had ik de schoenen in huis.

Supersnelle levering. Zaterdagavond besteld, maandagmorgen geleverd. Voor een scherpe prijs.

Alles volgens afspraak en zoals het hoort.

Snelle levering, heeeel slecht verpakt

Voor ruim 360 euro aan 2 tennisrackets gekocht. Ze werden bezorgd in een te grote doos, waar ze los inlagen, met alleen een losse zak om de 2 racketbladen. Geen bescherming van piepschuim oid. Voor zoveel geld niet eens twee rackethoezen en een goede verpakking. Ik koop regelmatig online en zo'n slechte verpakking heb ik nog nooit meegemaakt.

Very good

Fast delivery and good product

Fijne ervaring met HockeyDirect

Super leuk setje kleding besteld en netjes ontvangen. Setje van Osaka mooie kwaliteit sportkleding! Staat super leuk en zit fantastisch!!! Toppers!

Nog niet geleverd.

De aangegeven levertijd is al twee keer gewijzigd. De levertijd is nu onbekend.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb de laatste maanden heel veel besteld en tot op heden nog nooit teleurgesteld. Goed advies op maattabel en alles wordt snel en netjes geleverd.

De loopschoenen die ik gekocht voldeden helemaal aan mijn wensen.

Door de goede en uitgebreide info kon ik het juiste paar schoenen kopen.

goede informatie gekregen en snel geleverd

Al eerder schoenen gekocht en ook nu weer tevreden.

Snel

Snelle levering van schoenen die goed zitten (was herhalings aankoop)

Verkeerde pakje

Gelijk gebeld en de volgende dag gelijk een nieuwe paar

Tennis direct doen wat ze beloven

We hadden snel een nieuw racket nodig. We hadden deze ‘s middags besteld en de volgende ochtend werd het bezorgd

Bestelling was niet beschadigd en op tijd geleverd.

Correct en snelle levering.

Gewoon goed

Snel geleverd na bestelling.

Super goede winkel

Laatst iets besteld, volgende dag al in huis, de maten zijn perfect, goeie prijs en goeie foto’s/ mooie spullen. Kortom echt een topbedrijf.

Snelle levering, mooi ingepakt

Ik vind het een hele fijne site heel overzichtelijk en je kan er makkelijk dingen op vinden, ook vind ik dat de pakketjes goed oprijd aankomen, een hele leuke/ fijne site.

Uitstekende service en communicatie

Wilde schoenen bestellen, paypal had een storing, betaling mislukte en de schoenen bleven gereserveerd waardoor de schoenen niet bestelbaar meer waren. Snelle service via whatsapp haalde de reservering eraf waardoor ik alsnog kon bestellen. Dag erna in huis! Prima service en levering.

Altijd leuke spullen, snelle levering en retour wordt snel verwerkt. Top!

Heel goed.

Gisteren besteld en vandaag in huis. Heel snel ontvangen en voor een betaalbare bedrag.

Top service snelle levering !

Top service snelle levering !

Goed product en snelle levering!

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen. Zeer snelle levering. Product zoals omschreven

S'middags om 14.30 gekocht in de webshop, de volgende dag om 12.30 al in huis. Dus snelle levering en scherpe prijs.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner