Filter

Mooie schoenen prima koop

Leuke schoen gevonden, besteld en ontvangen paste prima en goed geregeld allemaal.

Goede en snelle service

zondagavond besteld en maandag was het al binnen..top

Goede en correcte levering

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede prijs

Snelle levering, leuke aanbiedingen

Top ervaring

Een defecte bidon gekregen. Zojuist een nieuwe ontvangen, bedankt!

Snelle levering en top kwaliteit

Ik ben steeds tevreden met de ontvangen artikelen. Elke keer opnieuw snelle service en top kwaliteit bij HockeyDirect. Eveneens ben ik super tevreden met jullie klantenservice! Ik heb reeds enkele keren gebeld en werd elke keer opnieuw vriendelijk verder geholpen waardoor ik ook op een heel eenvoudige manier kledingstukken heb kunnen omruilen in een maatje groter.

Veel keuze aan goede prijzen

Op shortshop kan je eenvoudig en gericht zoeken. Veel keuze aan goede prijzen!

ASICS nimbus 23 besteld. Snel geleverd

De bestelling verliep goed en ook zeer snel in huis. Dus dat is dik in orde. Ik heb nog niet te maken gehad met retouren, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Goede beachbal!

Prima bal, zoals Mikasa altijd heeft!

Superfijne sportwebshop

Meerdere keren schoenen en kleding besteld ... en dat ben ik nog vaker van plan. Goede spullen, goede klantenservice (snelle reactie en behulpzaam).

Zeer tevreden!!

Zeer goede service en retours worden correct afgehandeld. Zeker een aanrader!

Tevreden

Snel verzonden, leek me ook goed afgeprijsd.

Snelle service! Perfecte schoenen

Snelle levering en goed telefonisch bereikbaar!

Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik een vraag over de bedrukking. Ik werd snel en heel klantvriendelijk te woord gestaan. Mijn pakket werd vervolgens snel geleverd.

Snel en goed

Levering precies zoals het moet. Wel in een erg grote doos verpakt trouwens

Erg tevreden

Schoenen zijn in perfecte staat aangekomen. Doos alleen erg beschadigd, erg tevreden!

Bestel hier altijd de juiste schoen voor mij. Juiste omschrijving, goede hulp en snel geleverd!

Fijne site. Zeer snelle service. 's Avonds om 22.00 besteld, volgende morgenochtend in huis. Dat zie je weinig andere partijen doen, terwijl ze het wel beloven.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Perfect.

Bij het bestellen zag ik dat de volgende dag de schoenen aan huis geleverd zouden worden. Dat is altijd even afwachten maar in de praktijk was het ook zo. De dag erna meteen uitproberen. Top.

Goede snelle levering Goed op de hoogte gehouden als je wat retour stuurt en snelle terug betaling! Netjes te woord gestaan aan telefoon!

Van bestelling tot aflevering gaat alles heel snel.

Super service

Ik had slippers besteld bij hardloopshop.nl Snel geleverd en super service!! Heel tevreden en mijn zoon is er super blij mee! Bedankt hardloopshop

Snelle levering, mooie prijs

Zeer snelle, zorgvuldige en kwalitatieve levering

Al snel mijn pakketje binnen en alles was helemaal goed! Tevreden met de service en ik zal vaker bestellingen doen op deze webshop

slechte communicatie bij veel te late levering

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er bij PostNL iets misgaat. In dit geval was het pakketje kwijt en kregen we pas 1,5 week later de bestelde sticks. Hierover heb ik zelf een paar keer moeten bellen en kreeg ik de mededeling dat ze het uit aan het zoeken waren en ik nog wat van ze zou horen. Helaas is dat laatste niet het geval geweest. Het was handiger geweest om de getroffen klanten op de hoogte te houden en aan te geven welke actie er werd ondernomen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner