Filter

zoals het beloofd is, is het ook uitgevoerd. Top service

Mijn kleinzoon is heel blij met zijn verjaardag cadeau. ik kom zeker bij VoetbalDirect terug voor een vervolg bestelling.

Snel geleverd en prima aftersale

Mijn bestelling is snel geleverd zoals aangegeven op de site. Retour sturen van een verkeerde maat was geen probleem en de restitutie was snel overgemaakt. Kortom 'helemaal TOP'

Een van de weinige webshops die zo snel leveren.

Heel snel in huis en voor een scherpe prijs.

Nog niet afgeleverd

Kan er niets over zeggen , zijn nog. Niet afgeleverd ,was een verjaardags kado, verjaardag isvoorbij.

Bestelling en levering zoals het hoort.

Het bestellen was eenvoudig en de levering snel en correct. Het artikel was wat ik ervan had verwacht.

Zeer snelle en correcte aflevering

Een interessante aanbieding, snel geleverd

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen

Goede webshop

Nu de winkels dicht zijn, mijn vertouwde Kayano's een keer online gekocht. Ik kreeg er een gratis blikje drinken bij en ze werden binnen een dag geleverd. Helemaal top dus!

Snelle en behulpzame service

Snelle en behulpzame service

Leveren snel, goed contact, goede service en super schoenen.

Excellent

Ik heb al meerdere paren voetbalschoenen en voetbal pakjes gekocht, perfect!

Goede kwaliteit mooie prijs, snelle levering! AANRADER!

Ik heb een trainingspak van turkije besteld, en het is de dag erna binnengekomen. Jullie webshop is ook nog heel makkelijk om te gebruiken. Zeker een webshop waar ik vaker ga bestellen!

Snel en zorgvuldig

Bestelling super snel geleverd en als klant word je goed op de hoogte gebracht van het proces. Het product was helaas qua maat niet naar wens, maar ook voor de retourzending is aan alles gedacht (lees: geen verzendkosten, verpakkingsstrip). Retourzending snel verwerkt. Zou zeker vaker een bestelling plaatsen bij tennisdirect!

SuperService ;-)

Het aanbod van TennisDirect is uitgebreid en voorzien van interessante aanbiedingen. Daarnaast zijn de medewerkers uitermate klantgericht als het gaat om flexibiliteit met levering of rackets testen (in de winkel) en hulp bij retouren (via de klantenservice). Een must voor elke tennisliefhebber.

Was goed service en de kwaliteit van het shirt was perfect.

Duidelijke website, goed prijzen en snel verzonden

Gewoon duidelijke website en bestellen gaat eenvoudig. Verder genoeg betalingsmogelijkheden en snel verzonden

Uitstekend zeker voor herhaling vatbaar

Goede snelle service. Goede communicatie betreft de verzending.

Goed geregeld.

Alles was naar wens.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik heb foto’s en een filmpje gestuurd en kreeg direct advies obv mijn loop, gewicht, doelstelling. Het advies bestond en verschillende opties waaruit ik kon kiezen. Verder werd er altijd snel en adequaat gereageerd.

Hardloopschoenen besteld, snel geleverd ondanks sneeuwperikelen, goed op de hoogte gehouden.

Veel keuze en snel geleverd

Als onervaren hardloper was ik opzoek naar een schoen die aan mij wensen zou voldoen. Door de enorme keuze en makkelijk filter kwam ik al snel bij mijn gewenste schoen uit.

Heel goede service

Ik zou het iedereen aanraden

Prima service, direct contact, snelle afhandeling , goed eindresultaat

Als prettig ervaren communicatie, zowel via de mail als via de telefoon. Snelle reactie, goed overleg en tot een tevreden eindresultaat, toppie!

Snelle en goede levering

Het is makkelijk te bestellen, artikelen zijn goed beschreven op de website. Snelle en goede levering, netjes verpakt.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner