Filter

Hardloopschoenen besteld, snel geleverd ondanks sneeuwperikelen, goed op de hoogte gehouden.

Veel keuze en snel geleverd

Als onervaren hardloper was ik opzoek naar een schoen die aan mij wensen zou voldoen. Door de enorme keuze en makkelijk filter kwam ik al snel bij mijn gewenste schoen uit.

Heel goede service

Ik zou het iedereen aanraden

Prima service, direct contact, snelle afhandeling , goed eindresultaat

Als prettig ervaren communicatie, zowel via de mail als via de telefoon. Snelle reactie, goed overleg en tot een tevreden eindresultaat, toppie!

Snelle en goede levering

Het is makkelijk te bestellen, artikelen zijn goed beschreven op de website. Snelle en goede levering, netjes verpakt.

Fijne webshop

Product zoals omschreven en goede service

Duidelijk website duidelijke afhandeling en de volgende dag al geleverd. Gewoon uitstekend!

Mooie handbalschoenen, snelle levering

Supersnel

Snel geleverd en goede kwaliteit

Slecht!

Wacht nu al 3 weken op mijn bestelling! Steeds wordt er beloofd dat het over eenpaar dagen binnen is, nou ik heb nog nooit wat mogen ontvangen erg jammer!!

Snelle levering en prima prijs!

Snelle levering en prima prijs!

Snelle levering van mooi product

snel geleverd, scherp geprijsd

prima levering, snel, en voor een scherpe prijs, top!

Goede (klanten-)service

Goede (klanten-)service

Goede en snelle levering van uitstekende spullen

Uitzoeken en bestellen gaat gemakkelijk op de website, kwaliteit is erg goed en snelle levering zeer tevreden

in aanbod, prijs/kwaliteit en levering. Echt een aanrader!!!! Ook de aftersales en/of advies per telefoon is top.

Super service

Je krijgt snel wat je bestelt .en een super service

Gemakkelijk

Vanwege ik me haar lang laat groeien, was ik op zoek naar een hoofdband en bij hun gelijk geslaagd!

Ruime keuze

Ruime keuze, duidelijke site en zeer snelle levering

Mooie schoenen voor een goede prijs

Ik zocht NB 1080V10 en hier waren ze het goedkoopst.

Gewoon top!

Mijn ervaring met de handbalshop is al jaren goed.. Bestellen/service/bezorgen/assortiment... alles! De laatste keer salming sokken gekocht, hele fijne sokken.... draag ze graag!

Snelle levering! Helaas moesten de schoenen terug. Snel afgehandeld en geld teruggestort.

Snelle levering en goede service!!Top!

Goede service, snelle levering, goed telefonisch contact.

Compleet assortiment, beste prijs voor product dat ik zocht en snelle levering (ondanks slecht weer)

Compleet assortiment en voor het product dat ik zocht had Hockeydirect de scherpste prijs. Bestellen gaat simpel en levering ging erg snel, ondanks de slechte weersomstandigheden. Prima dus!

Altijd snelle levering met super kwaliteit

Altijd top

Om PassaSports