Filter

Snel en vlot verzonden

Meer dan tevreden

Top geregeld

Schoenen besteld op de site, zeer overzichtelijk en duidelijk, Eenmaal besteld gelijk een bevestingsmail, na verzending ook een mail met track en trace code.

• Geshopt op PassaHockey

Snelle levering en fijne producten

Levering is snel en prins kwaliteit is goed. Ik had een maat te groot gekocht en ontving heel snel de nieuwe bestelling en heb toe een nieuwe order besteld met de juiste maat die heel snel binnen was. Enige nadeel is dat ik nog geen refund terug heb van de eerste bestelling maar die verwacht ik binnenkort.

Goede ervaring!

Fijne webshop, snel gevonden wat ik nodig had. Snelle verzending en artikel kwam netjes binnen. Niks op aan te merken!! Zal een volgende keer hier zeker weer bestellen.

geweldige set

Goede en snelle services

• Geshopt op PassaPadel

Mijn ervaring met Passasports is uitstekend en geweldig!

De keuze is reuze op het gebied van merken, modellen, kleuren en maten. De website is gebruiksvriendelijk, heeft duidelijke foto’s, de levertijd is supersnel, heeft volop keuze m.b.t. bezorgadressen & bezorgtijden, bezorgers zijn vriendelijk, het retourneren gaat eenvoudig en er zijn legio afhaal- en afgiftepunten!

• Geshopt op PassaTennis

Goede prijs en snelle levering

S avonds laat keuze gemaakt en besteld. Zoals beloofd op de website de volgende dag een track and trace en de nieuwe hockeystick voor mijn dochter in huis!

• Geshopt op PassaHockey

Tennis benodigdheden besteld en snel geleverd gekregen.

Blinde mensen

Ik heb slippers besteld maat 41 wat staat op de factuur maar wordt geleverd maat 39 !!! Blinde mensen of wat ??? Geshopt op PassaSport !!! Dit keuze helaas bestaat niet hier onder !!!

• Geshopt op PassaBasketbal

Top, snelle service!

Meerdere malen besteld. Netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Snel en goed

Tennisshirts voor mijn kids besteld. Snelle verzending en goed perils. Enige nadeel was dat het onduidelijk was of er wel of (gelukkig!) geen reclame op stond.

• Geshopt op PassaTennis

Goede en snelle service, topschoenen

Ben blij met deze aankoop. Netjes verpakt, snel verzonden en de hardloopschoenen zijn ook geweldig!

• Geshopt op PassaRunning

Primaservice en kwalitwit van de bestelling.

Mijn ervaring omschrijf ik als als uitstekend. Bestelling was snel binnen en kwaliteit was xoals verwacht.

• Geshopt op PassaHandbal

Top webshop die ik zeker aanbeveel!

Ik heb hier al vaker hardloopspullen besteld, van schoenen tot accessoires. Altijd snelle levering en top service. Zeer tevreden!

• Geshopt op PassaRunning

Snelle en goede service voor mooie sportartikelen.

We zijn zeer tevreden over de sportartikelen. We gebruiken het graag op onze sportieve BSO: Monkey Moves BSO Helios. Aanrader.

• Geshopt op PassaKorfbal

Erg snel

Gisteren schoenen besteld, vanochtend al binnen en vanavond mee gelopen!

• Geshopt op PassaRunning

Ik heb twee paar scheenbeschermers besteld in verschillende maten om te kijken welke het beste zou passen. Het bestelproces verliep soepel en duidelijk. Uiteindelijk heb ik één paar gehouden, omdat deze perfect zat en erg comfortabel is tijdens het dragen. Het retourneren van het andere was gemakkelijk. Binnen korte tijd had ik mijn geld al teruggestort op mijn rekening, wat ik erg prettig vond. Al met al ben ik zeer tevreden over zowel de kwaliteit van de scheenbeschermers als de service.

Super snel

Super snel

Helemaal prima!

Veel keuze, makkelijk bestellen en snel in huis!

Ontzettend kwalitatief voetbalschoenen

Ontzettend kwalitatief voetbalschoenen, mijn zoon is er weg van. En zoals aangegeven voor 19 uur besteld morgen in huis, IS WAAR!!!

• Geshopt op PassaVoetbal

Snelle levering en prettige bestel ervaring

Het zoeken en bestellen op de site werkt prettig, makkelijk te vinden wat je nodig hebt, fijne intuitieve website. Snel gevonden, snel te bestellen, snel geleverd. Voor herhaling vatbaar

• Geshopt op PassaRunning

Goede service en mooie producten!

Ik ben heel blij met de service van passa sports. Gelukkig hadden jullie het padel racket wat ik graag wilde hebben op voorraad. Alles is netjes verpakt en snel verzonden.

Goede kwaliteit

Snel geleverd voor een redelijke prijs en goede kwaliteit.

Alles op tijd geleverd

• Geshopt op PassaTennis

Kwaliteit en super snelle levering!

15 sportshirts besteld. Ze waren allemaal op voorraad en super snel geleverd.

• Geshopt op PassaVolleybal

Om PassaSports