Filter

Helaas verkeerde maat ontvangen

Goed opgelost en snel nieuwe sokken met kleinigheidje gekregen.

Ruime keuze en snelle levering

Een ruime keuze aan hardloopschoenen en ondanks de problemen bij de bezorgdiensten waren de schoenen de volgende dag al in huis.

Snel en correct

Nooit van hardloopshop gehoord - maar als enige de New Balance 860 V11 op voorraad in mijn maat. Volgende dag keurig in huis. Voor herhaling vatbaar. De 860V11 leek smaller dan de 860V8 in "Regular" breedte. Na een chat met de New Balance support desk bleek het in ieder geval de goede breedte maat te zijn die ik besteld had. Deze werd bij hardloopshop namelijk niet aangegeven.

Snelle levering, goede service

Prima op de hoogte van status levering en ook op tijd.

Snelle verzending, goed contact bij omruilen. Goede service!

Alles naar wens verlopen

"Mijn" type schoenen nog net in de "sale" gevonden met fijne korting. Levering snel en correct. Alleen maar positieve dingen te melden dus!

Snelle levering van goede kwaliteit!

Mijn bestelling plaatste ik eind van de middag en ik kreeg het de volgende dag al gauw in huis! Plus ik vind de kwaliteit van de producten erg goed.

Snelle levering, verkeerde maat besteld geretourneerd en ander besteld. Keurig direct terugbetaald. Zeer tevreden.

Snelle levering, goede retourregeling voor de te kleine maat. Goede beschrijving van de schoen op de site

Snelle levering en razendsnel omruilen toen ik de verkeerde maat had besteld. Prima webshop!

Hele goede service en mensen op de afdeling klantenservice helpen je fantastisch.

Supersnelle levering

Op zondag aan het eind van de middag besteld, maandag rond de middag al geleverd.

Netjes

Kleding was prima. Snel geleverd. Tevreden!

Ruime keuze, snelle levering en alles naar wens ! In het verleden nog al besteld en ook toen zeer tevreden, retour werd toen heel netjes en snel afgehandeld. Ik kom zeker nog eens terug !

Snelle levering en product naar verwachting

Prima snelle levering

Perfecte hardloopschoen, snelle levering!

Aanrader

Ik heb loopschoenen besteld. Ze werden heel snel geleverd, helemaal volgens afspraak. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop

Mooi en erg makkelijk in gebruik perfect voor wandelen

Geeft mooi licht zowel voor als achter

Perfecte maat voor mijn moeilijke voet

Brooks glycerine blijkt na tig jaren de beste schoen voor mijn voet

Bestelling geplaatst bij Volleybalshop.nl. Helaas pakje niet geleverd door een fout bij PostNL. Na één mailtje aan volleybalshop.nl kreeg ik binnen een uur antwoord dat de bestelling nogmaals werd verstuurd. Dag erna het (nieuwe) pakje alsnog in huis. Top service!

Goede ervaring

Goede site, duidelijk, snel geleverd en fijne schoenen

Snelle levering, goede kwaliteit

3 sportbanden besteld. Zeer snelle levering. Mooi product. Is al goed gebruikt. Tevreden!

Goede producten voor scherpe prijs

2 dagen voor test schoenen besteld voor zeer scherpe prijs, schoenen waren mooi op tijd binnen zodat ik ze ook nog ff kon inlopen Toppie

Voldoet aan verwachtingen

Goeie grip, mooie kleuren en snelle levering. Komrtom: zeer tevreden!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner