Filter

Alles op voorraad en zeer snel in huis

Meerdere spullen nodig voor mijn dochter. In de avond rond 21:00 uur besteld en de volgende dag al om 11:00 uur in huis. Alles op voorraad en een zeer snelle levering dus. Wij zijn erg tevreden!

hele goeie schoenen

het zijn hele fijne voetbalschoenen de noppen zijn ook zeer goed en de schoenen zijn heel stevig

Het degene wat ik besteld had was te klein toen netjes gebeld voor retour. Netjes aan de telefoon geholpen. Vriendelijke jongemannen. En dat is fijn

Snelle en goede service!

HockeyDirect levert altijd snel. Ook retourneren gaat gemakkelijk. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en komt er een goede oplossing, zoals toen ik geen retourbon kon vinden. Ze hebben een groot assortiment en de prijzen zijn gunstig. Kortom, ik bestel hier altijd graag.

Super snel en netjes geleverd

Twee mooie pakken besteld! Goede kwaliteit! Snelle service! Netjes verpakt! Dank hiervoor!

Prijs kwaliteit verhouding super

Bij eerdere bestellingen bij andere webshops waren er altijd wel issues omtrent foute of te late levering of er ging veel mis bij retourneren. Bij voetbal direct is alles vlekkeloos verlopen zelfs de omruiling van een deel van de bestelling was geen probleem. Goede service en goede kwaliteit

2 x verkeerd besteld door mijzelf maar keurig afgehandeld

Ik heb voetbalschoenen voor mijn zoon besteld, 1 x met de verkeerde noppen. Ik heb contact gehad met de klantenservice en werd goed geadviseerd. De 2e keer had ik de verkeerde maat besteld. Er is goed gecommuniceerd over mijn retourneringen en de terugbetalingen zijn snel verwerkt.

Snelle levering en goede klantenservice

Ondanks de drukte geen vertragingen met het verzenden! Ook had ik per ongeluk de verkeerde maat besteld, heel makkelijk één kort telefoontje plegen en het was direct geregeld!

Mijn online experience was uitmuntend

Het is makkelijk te navigeren, en makkelijk te vinden. De ervaring met het shoppen was heel soepel en kon alles met gemak navigeren. Mijn bestelling kwam ook snel en het was makkelijk om het te traceren en op te wachten. Super snelle service en ik kon het niet beter ervaren

Ondanks dat het nu erg druk is met pakketjes bestellen en verwerken heb ik snel mijn bestelling binnen. Het bestellen is ook nog erg gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld niet per se een account te hebben. Door de snelle service kan ik snel van mijn bestelling gebruik maken

Goede service en vriendelijke personeel.

Goede snelle service

Goede snelle service. Ook het omruilen voor andere maat ging heel vlotjes. Ik ben tevreden

Snelle levering en goede klantenservice!

Paar keer wat besteld en retour gestuurd. Maar snel geregeld.

Geweldig!

Ik bestelde een trainingspak 1 dag voor de verjaardag van mijn vriend. De volgende dag wad het voor 12:00 uur bezorgd. Het trainingspak is perfect! De levering was echt top!

Super tevreden top schoenen top service

Snelle verzending top product

Ik heb een goede ervaring met tennis direct

De site is soms niet heel overzichtelijk op mobiele telefoon maar de service is wel optimaal

Top service , bereikbaar

Schoen ging na 3 maanden kapot, zonder zeuren geruild voor nieuw paar onder de garantie

Goedkope producten en snelle levering

Ik heb de nike mercurial schoenen gekocht. Deze waren afgeprijsd en op de nike site nog duurder. De levering was snel en de fit is perfect

Toen ik mijn pakketje Bestelde kreeg ik meteen een mail waarin alles duidelijk was! Ik kreeg een paar dagen later het pakketje zoals aangegeven was deze website Is zeer aan te raden!

Super uitstekend!!!!

Goede service en snelle levering erg klantvriendelijk omruilen geen probleem. In het kort perfect. Echt een aanrader

Slechte retour service

Schoenen waren een maat te klein, maar om ze te retourneren moet je apart een nieuw formulier aanvragen en uitprinten, en exact dezelfde verpakking terugsturen. Omslachtig en niet klantvriendelijk. Doos had ik al weggedaan, nu zit ik opgezadeld met een paar te kleine schoenen. Zou andere sites aanraden.

Eerste bestelling , toplevering

Mooie, betaalbare collectie basketbal schoenen

Veel mooie schoenen, goede prijs. Op andere sites vaak kleine collectie basketbal schoenen en niet de juiste maat /niet mooi. Hier 2 paar besteld, beiden mooi. Uiteindelijk gekozen voor degenen die het lekkerst zaten.

Na bestelling zijn de schoen snel en netjes geleverd.

Snelle levering en producten van goede kwaliteit voor een goede prijs. Tevreden!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner