Filter

Na bestelling zijn de schoen snel en netjes geleverd.

Snelle levering en producten van goede kwaliteit voor een goede prijs. Tevreden!

Supersnel uit kunnen zoeken en opgestuurd.

De site was duidelijk en ik kon snel mijn keuze maken. De levering was erg snel.

geen

Pakketje is niet aangekomen en kan niet meer achterhalen waar het eventueel achter gelaten is in mijn mails

Mijn ervaring is prettig

Mijn ervaring is prettig, omdat ik erg tevreden ben over de goederen en diensten die tennisdirect verleent. Ze verkopen goederen van goede kwaliteit waar ik meestal erg tevreden mee ben. Ook verlenen zij diensten, zoals bezorgen waar ik meestal ook erg tevreden over ben. Ze komen hun afspraken meestal na wat betreft bezorgen en zo niet dan communiceren zij hier duidelijk over wat erg prettig is.

Schoenen besteld zonder problemen

Ik heb schoenen besteld. Ze waren op tijd aangekomen, de maat was goed, dus alles ok.

Snel geleverd en geen probleem om te retourneren

Ik heb bij hardloopshop een jack besteld dat snel werd geleverd, maar dat bij aankomst toch niet aan mijn verwachtingen voldeed. Retourneren was een fluitje van een cent en ik kreeg mijn geld snel terug. Prima service.

Geweldig en snel geleverd!

Mooie aanbieding, snel geleverd en een mooi product, heel tevreden dus!

Topservice!

snelle levering voor een goede prijs

het bestelde product was erg aantrekkelijk geprijsd. De bestelling is, ondanks corona en eindejaarsdrukte, binnen 2 dagen geleverd. Top.

Werkt helemaal top!

Het product geeft goed licht = ik ben goed zichtbaar in het donker. Daarbij zit het lekker en is het goed verstelbaar zonder dat het klittenband langs mijn mouw gaat, waardoor er pluisjes ontstaan. (Of erger: in de zomer over mijn huid.)

Snel en goede kwaliteit!

Snel en eenvoudige kunnen bestellen. De levering kwam exact op tijd en de kwaliteit was goed!

Besteld en binnen twee dsgen binnen

Vlotte levering en vlotte afhandeling van retourzending.

Vertrouwen wekkend. Zelfs in het weekend (op zondag) reactie op mail.

Aantal producten besteld tegen concurrerende prijzen. 1 artikel was niet op voorraad en zou langer duren, voor mij geen probleem. Het product is blijkbaar eerder weer op voorraad gekomen, want de bestelling werd ruim een week eerder dan verwacht bezorgd. Producten waren netjes verpakt.

Fijn assortiment tegen concurrerende prijs

Zelfs in de drukke decemberdagen was de bestelling zo gedaan, de ballen op voorraad en snel geleverd. Top service en precies op tijd voor de verjaardag van m’n zoon.

Een soepele koop

Alles liep vlotjes

Juiste product en snel geleverd

Snelle levering en kwaliteit!

Mooie schoenen en snel geleverd!

Mooie schoenen en snel geleverd!

Ik had een te grote maat besteld

Contact voor retour perfect verlopen. Geld teruggestort! Serieuze firma!

GOED

GOED

Snel en goed

Snel, goed, duidelijk, ook een goede retour service

Prima op tijd en netjes geleverd.

Mooi product en netjes geleverd.

Snel en zorgvuldig

Ben zeer tevreden