Filter

Snelle levering en prima schoenen

De schoenen zijn snel geleverd en tegen een goede prijs

Ik kreeg heel snel bericht dat het naar post.nl was gegaan, daarna duurde het nog een week voordat het pakket kwam. Maar dat kwam door de post. Mijn aankopen zien er goed uit, netjes verpakt.

Top schoenen

Snelle en correcte levering

Alles netjes en snel

Erg tevreden!

Snelle levering, prima kwaliteit!

Fotomateriaal, alsook perfecte levering

Het was snel bezorgd en netjes

Super !!

Veel producten, den l e afhandeling van de retouren.

Vriendelijk en accuraat geholpen bij bestellen en retour.

Vriendelijk en accuraat geholpen bij bestellen en retour.

Snelle levering, goede prijs!

Handige website en gemakkelijk kunnen bestellen. De schoenen werden snel geleverd en bvallen goed. Prima service.

Klasse, zoals je stilletjes hoopt!

Goed assortiment. Zeer aantrekkelijke kortingen. Makkelijk te bestellen, betalen en zeer snel ontvangen. Goed en degelijk verpakt. Product goed ontvangen. Snel ingezet

Snel, goed

In het weekend besteld en dinsdag morgen al geleverd. Supersnel!

Goeie ervaring koop er de volgende keer weer

Alles was makkelijk besteld, duidelijke website, alles snel en goed geregeld.

Snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk besteld, snelle verzending en de producten die niet goed waren kon ik kosteloos retour verzenden. Het geld na twee dagen terug op mijn rekening. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer bestellen.

Snelle levertijd, groot assortiment, goede prijs

Via Google op de site gekomen nadat ik het uittenue voor kinderen van liverpool zocht. Een fijne webshop en goede prijzen. Alles ook zeer snel geleverd.

Zet tot nadenken

Ik ga op maandag: - een nieuw racket - nieuwe schoenen - nieuw trainingspak - nieuw petje kopen en zie de volgende dagen allerlei kortingen en extra’s voorbijkomen ihkv Black Friday. Ik kreeg bij de aankoop alleen mijn spanning van het racket kado. Niets mocht de verkoopster verder schenken voor een goede klant van meer dan €400,- Als ik dat geweten had ??????? Groetjes en verder ben ik blij met mijn nieuwe spullen. Jan

Snelle en klantgerichte service

Ik had twee ballen besteld. Snel in huis. 1 bal was prima en de 2e was lek bij het ventiel bleek bij het oppompen. Mailtje gestuurd, bal terug, snel beoordeeld en nieuwe bal na paar dagen weer in huis. Topservice !

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Wat het aantal sterren al aangeeft...uitstekend!

Snelle en nette afhandeling van mijn bestelling!

Goede ervaring niet geleverd

Ik heb vorige week een trainingspak besteld is nog altijd niet toegekomen

Mooi duurzaam produkt, fijne service en goede bezorging!!

Goed!!

Waardeloos

Ondanks herhaalde toezegging van levering op tijd, blijkt van alles mis met print en zelfs bestelde kleur van een hockeytrui. Nu in de stress met een Sinterklaas viering met kleinkinderen waar wij een meisje teleur moeten stellen. Waardeloos

Super snel

Binnen 1 dag geleverd. Ondanks de drukke tijden.

Terug jouw pakketje sturen is niet makkelijk

Schoenen waren te klein voor mijn dochter. Ik wilde ze terug naar de winkel sturen maar het lukt niet. Ik moet de stiker met de return informatie zelf printen! Ik heb geen printer thuis en mijn man werkt ook thuis tijdens Corona. Alle grote webwinkels hebben return stiker geprinten en binnen de pakketje gestuurd. Mijn dochter zit op handbal maar ik zal de andere winkel kiezen volgende keer.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner