Filter

Niet foutloos afgeleverd, maar wel hersteld.

Een deel van de bestelling was niet geleverd. Stond wel op de bon, maar zat niet in de doos. Is nagezonden. Handig zou zijn wanneer er bij de mail een factuur in .pdf zou worden meegestuurd.

Snelle levering van goed afgebeelde product

Scherpe prijs, duidelijke omschrijving, goede afbeelding, snelle levering, netjes verpakt.

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering , en als de maat niet goed is makkelijk retour.

De website is duidelijk, en de bestelling was snel binnen. Echter werkte de link niet voor de track en trace, dus ik heb gebeld en werd super vriendelijk te woord gestaan en de link werd opnieuw verstuurd via e-mail. Tevens gaf mevrouw de tijd al door wanneer het geleverd zou worden. Keurig allemaal, heel fijn zaken doen zo.

Altijd goed voor elkaar.

Als ik iets bestel, is het altijd prima voor elkaar. Goed overzicht op de bon. En een prima service.

Prima geholpen

1e keer besteld bij Hardloopshop.nl en meteen tevreden. Bestelling was er snel en liep allemaal lekker vlot. Een volgende keer zal ik hier zeker weer eens iets bestellen.

S

A

Breed aanbod en snelle levering.

Prima !

Overzichtelijke website, snelle levering !

goede service

Goede service, snel geleverd en bij retourneren snel geld retour. Top

Goed advies en als ze het niet zeker weten vragen ze een collega die er nog meer van weet. Uitstekende service ook als er iets terug gestuurd moet worden. 100 punten!

Correcte en zeer snelle levering

De haarbandjes van Nike zijn van zeer goede kwaliteit en mooi van kleur!

leuke volleybaltrui met naam op achterkant

snelle service, goede kwaliteit

Betaalbaar, duidelijke info en vlot geleverd

Info op site is duidelijk en klopt met het product, de prijzen zijn net even scherper als andere online winkels. Leuke complete site , aanrader !

Goede service voor en achteraf.

Sommige kledingstukken waren toch wat aan de kleine kant. Op opnieuw bestellen en retourneren is eenvoudig en verloopt snel.

heel snelle correcte service

op vrijdagavond besteld en zaterdagnamiddag al aan de deur met het pakketje. Heel tevreden met de aankoop, de loopschoenen zitten prima.

De hardloopschoenen waren snel geleverd. Erg blij mee. Tevens een aardig kaartje erbij met “veel plezier met uw nieuwe schoenen”. Erg sympathiek.

Correcte en stipte behandeling van mijn bestelling.

super vriendelijke hulp met mijn schoenen

super vriendelijke hulp met mijn schoenen

Handig: alles voor de volleybal

Handig om hier al je vollebalspullen te kunnen kopen. Goede keuze in kniebeschermers. Tevreden met de aankoop. Helaas was 1 paar te klein, dus die geretourneerd. Geen probleem

Op de website kwam ik niet helemaal uit met de maten voor compressie sokken. Ik werd vriendelijk geholpen door de klantenservice en mijn bestelling kwam op tijd.

Prima product en leverinh

Prima hardloopschoenen, ook netjes op tijd geleverd

Prima webshop. Alleen jammer van de maattabel

Volleybalshop.nl heeft een brede keuze aan producten. Verzending verloopt soepel. Prijstechnisch niet de goedkoopste, maar voor kwaliteit en service betaal je nou eenmaal. Ik heb maar één punt van kritiek: Bij de aankoop van kleding is een maattabel aanwezig, maar die is niet toegespitst op het desbetreffende product. Dus uit de maattabel kun je prima opmaken of je in het algemeen M of L hebt, maar of dat ook voor dat specifieke kledingstuk klopt is niet aangegeven. Een L-shirt wat ik kocht was daardoor te ruim, ook al zat ik qua lichaamsbouw tussen L en XL in volgens de maattabel.

Prima service, drukwerk kleding kon nog mee de volgende dag

Donderdag besteld. Ivm de standaard bedrukking zou levering langer duren. Ik heb gebeld of de levering van de scheidsrechter kleding ondanks bedrukken toch op zaterdag kon worden geleverd. Hebben ze mooi even kunnen regelen en bestelling is zaterdag bezorgd. Prima service!

Het duurde wel wat lang voordat de schoenen binnen waren. Daar werd ik al voor gewaarschuwd op de site. De retour is netjes en snel afgehandeld.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner