Filter

Goeie webshop en fijne klantenservice

Had een trui besteld en had daar nog een vraag over, ben super goed geholpen door de klantenservice en de service was super snel!

snelle levering na één dag bestelling , die zelfde avond al zaalvoetbal mee gespeeld

Netjes op tijd geleverd

Geleverd volgens afspraak

Lekker snel in huis!

Ruime keus en Snelle service

Makkelijk alles te Bestellen en evt terug sturen

snelle levering, trage retourverwerking

de keuze en de kwaliteit bij de handbalshop is erg goed, de levering was snel en in orde. het pakketje kwam eerder dan de track&trace ;-) helaas moest er een artikel retour en dan duurt het ruim twee weken voor een retour verwerkt is. dat is wel jammer

Trainingspak is goed de kleur was goed en ik had het binnen 2 dagen al binnen.

Snelle levering zoals beloofd. Helemaal perfect.

Snelle levering. Goede productinformatie.

Snel geleverd, goed contact

Schoenen waren te klein dus moesten terug. Was niet duidelijk hoe dat moest. Dus vraag via chat gesteld en snel antwoord gekregen. Retourbon zat in de doos en was gratis. Daarna grotere maat opnieuw besteld en die was er de volgende dag. Goede service

Prima snelle service!

Eenvoudige website en zeer snelle afhandeling!

Confort et dynamisme

Bonjour, Les chaussures sont parfaites pour moi… malheureusement , il manque le dernier œillet pour passer le lacet et comme j’en ai absolument besoin pour ce we, je ne les ai pas renvoyées!.

Mijn knielappen kwamen in goede staat en heel snel aan. Het zijn top knielappen. Raad ze zeker aan.

Goede bestelling

Altijd snel en netjes. Mooie sportkleding, zeer tevreden.

Running direct doet wat ze beloven

Slecht

Zeer slecht geen bestelling ontvangen. Duurde erg lang voor dat ik mijn geld terug had.

Goed en snel

Goede en snelle levering. Ik vind het enkel storend dat ik nik moet aanduiden of laten weten dat ik de producten wil retourneren. Dit geeft mij geen veilig en zeker gevoel.

Nieuw racket

Twee weken geleden als verjaardagscadeau voor mijzelf een nieuw racket gekocht. :-) Het kiezen via de website gaat kinderlijk eenvoudig nadat je de juiste filter instellingen gebruikt. Tot mijn verbazing werd hij diezelfde avond nog verstuurd. Ik was vrij laat met bestellen. De volgende dag was hij in huis, helemaal top!

Prima webshop

Bestelproces gaat prima. Let op dat retourneren erg lang duurt (2 weken+) en dat er hoge retourkosten in rekening worden gebracht.

Racket mooi op tijd geleverd, goede prijs, goede bespanning

Prima!, zowel product als levering!

Betrouwbare website

Bestelling geplaatst en zonder vertraging of iets dergelijks mijn bestelling netjes ontvangen

Snel

Op zaterdagmiddag sokken voor hele team besteld. Maandag binnen!

Voetbalshirt op zaterdag besteld en al op maandag in huis. Zeer netjes verpakt en van hoge kwaliteit. Exacte maat

Goed!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Fijne site en snelle service

Super makkelijke toegankelijke site. En snelle levering

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner