Filter

Snelle levering.

Veel keus, snelle levering.

zeer snel

mijn sportschoenen werden heel snel geleverd, geen opmerkingen.

Teleurstellend

Een week geleden nieuwe hardloopschoenen besteld. Tot op heden niets ontvangen.

Hardloopschoenen zaterdag besteld, maandag in huis. Prima prijs kwaliteit verhouding

super ervaring

kinderen waren super tevreden en snelle vlotte levering echt super ervaring

goede prijs niet volgende dag in huis

prijzen van schoenen zijn goed, van voeding vaak te duur. had schoenen halverwege de dag besteld maar niet de volgende dag in huis.... jammer

Snelle hardloopschoenen

Snelle levering, prima product en prijs

zondag besteld en maandag besteld!

Matig

Snelle levering, goede pakbon echter klopte de inhoud van het geleverde pakket niet waardoor ik een andere levering kreeg dan ik besteld had dus deze helaas moeten retourneren. Momenteel nog in afwachting of juiste levering nog komt.

Erg blij met mijn mooie Goodr Hardloop bril waar je overigens ook prima mee kunt wandelen, fietsen en in slaap vallen op het balkon.

Sneller service en levering

Fijne service snelle levering

Nette webwinkel

Donderdag avond om 21:25 besteld en vrijdag voor 12:00 in huis

Ik was opzoek naar nieuwe hardloopschoenen en kwam per toeval op de site terecht en heb ze besteld en de volgende dag waren ze al binnen. Ik zeg toppie

Snel en correct

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Mijn vraag werd correct en netjes beantwoord met een goes advies. Topper.

Gewoon zoals het hoort, goede kwaliteit en snel geleverd. Zelfs in Duitsland binnen 3 werkdagen geleverd, top.

Snel en soepel

Zondagmiddag besteld, maandag kon ik al een rondje rennen op mn nieuwe hardloopschoenen die nog een prima prijs hadden tov andere online winkels. Heel blij!

Prima webshop!

Makkelijk te bestellen en levering (ondanks drukte) toch op tijd geleverd.

Super snelle levering

Zeer snelle en perfecte levering. Goede ervaring met vorige bestellingen

Snelle levering, vlotte afhandeling van retouren

Setje spullen besteld. Vlot geleverd. Paar items die niet pasten. Retour gestuurd, binnen paar dagen alles netjes afgehandeld. Top!

een loopschoen volgens advies van hardloopshop gekozen

heeft aan alle verwachtingen voldaan ! Ook de levering binnen afspraak .Natuurlijk even wennen aan de nieuwe schoenen, bevallen na twee runs uitstekend!

Ok

Goede opvolging

Snelle en correcte service

Fantastische telefoondienst: geen lange wachttijd, heel vriendelijke en behulpzame telefonist

Gebruiksvriendelijke duidelijke site en snelle levering

Niet het belangrijkst, maar leuk dat er een persoonlijk geschreven afzenderkaartje van de medewerker bij zat. Scherpe prijzen in vergelijking met andere verkopers.

Goede service, gebrekkige website, informatie etc

Ik heb getracht hier een halter set te kopen. Levertijden klopte niet, weet niet of sportshop een voorraad heeft of op bestelling bij de leverancier inkoopt, maar ook na contact te hebben gehad met de klantenservice, en de verzekering dat er binnen een paar dagen nieuwe sets binnen zouden komen. Bleek mijn bestelling niet leverbaar voor komende maanden. Daarnaast was er technisch in de website iets niet goed waardoor de korting niet was doorgerekend in de uiteindelijk afgerekende prijs. Wel echt te gekke service bij Sportshop. Super vriendelijke mensen, uitermate behulpzaam en totaal niet moeilijk doen. Echt TOP!!! Zou er zeker nog een keer bestellen

Snelle levering van de pull up bar. Jammer dat op de site er maar zeer minimale informatie wordt gegeven (geen afmetingen, maximaal gewicht etc.). Verder een prima toestel.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner