Filter

Prima en snelle service

Zeer tevreden !!..

Schoenen snel geleverd en met een persoonlijk kaartje erbij.

Ruim assortiment en gunstig geprijsd.

Snelle levering in combinatie met scherpe prijzen. Bovendien een ruim assortiment. Na jaren het hardlopen maar weer eens opgepakt. Je moet toch wat in deze bizarre tijd, sportscholen zijn dicht.

Prima, geen ruilservice en maattabel klopt niet

Paar schoenen besteld volgens maattabel. Klopt niet, geen ruilservice, dus dubbelop: oude terug, nieuwe bestellen etc. Onhandig. Ander spul is prima, postNL. Dit is hun service die ze niet leveren.

Snelle service, zaken prima geregeld

Slippers snel geleverd, helaas had ik ze zelf te klein besteld, en naderhand op de site de juiste maat besteld. Fijne overzichtelijke site, goed geregeld met de retourartikelen en een prima en duidelijke afwerking in de mail. Zeer tevreden!!

Snelle service!

Correcte en zeer snelle levering

Retour sturen zonder problemen, prima service.

Competitieve prijzen/topservice

Twee keer iets besteld en twee keer goede ervaringen gehad met Hardloopshop.nl - prijzen zijn scherp, service goed en verzending gebeurt snel. Aanrader!

Sneller dan Usain

Nu ik meer vrije tijd heb doordat ik voorlopig niet meer hoef te reizen voor werk, heb ik besloten om het hardlopen weer op te pakken. Op de website hardloopshop.nl kon ik eenvoudig de gewenste artikelen vinden, selecteren en bestellen. Daarnaast was de levering razendsnel en kon ik de volgende dag al beginnen met hardlopen. Al met al: goede service, prijs en kwaliteit. PS: compliment voor het persoonlijke bericht op het bijgeleverde kaartje!

Precies wat je verwacht

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt, goed geleverd en met een persoonlijk kaartje erbij. Dankjewel!

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Een fijne manier van online shoppen

Ruime keus, snelle levering, vriendelijke helpdesk.

Bestelling binnen 24 uur in huis

Hardloopschoenen waren sneller en goedkoper in huis dan de fabrikant kon leveren. Super tevreden met deze service!

Goede info over levering ook in Coronatijden! Zeer gunstige prijs.

Top - snelle levering, mooi product!

Heel blij met nieuwe bal. :-)

Mooie aanbieding voor een fijn paar schoenen

De levering van de schoenen die ik besteld had liep enige vertraging op, maar dat had te maken met de uitzonderlijke situatie waarin PostNL zich bevindt door de Corona crisis. Werd na 3 dagen netjes op de hoogte gebracht van de vertraging door Hardloopshop en een dag later zijn ze alsnog bezorgd.

Goed geholpen

Prettig telefonisch contact gehad. Helaas geen passende schoen kunnen vinden. Toch analyse nodig.

correct

mijn eerste bestelling naar jullie toe maar zeker niet de laatste! Top qua service …. alles goed en snel geleverd top kwaliteit een zeer tevreden klant tot binnenkort

Fijn geholpen!

Leuke hardloopschoenen besteld die goed lopen. Helaas duurde de levering wat langer door vertraging bij Post NL maar ik werd hier goed over geïnformeerd.

Snelle levering, goed product

De aankoop is naar 100% tevredenheid en de levering was zoals beloofd de volgende dag.

Via de site kreeg ik meteen duidelijk wanneer mijn bestelling geleverd werd. Ook werd ik ook de hoogte gehouden toen duidelijk werd dat mijn pakket vertraagd was. Enige minpuntje is dat de schoenen niet fysiek opgehaald kunnen worden.

Goede communicatie

Snel en adequaat

Dit is werkelijk bestellen en leveren. Plus kaartje bij levering geeft een heel persoonlijk gevoel. Top.

Snelle levering, alles dik in orde

Goederen werden snel geleverd en voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner