Filter

Goede feedbavk en simpel bestellen

Gewoon zoals het hoort. Vraag gedteld, antwoord gekregen en aansluitend besteld en alles ontvangen.

Niet alles gaat goed !

Daarom ben ik van Adidas afgestapt, shirts met halen (losse draden) .gewoon slecht ! En dan geen vergoeding. Ik ben niet iemand die overal bonnen van bewaar . Toch wel jammer want ik was altijd wel tevreden over de tenniskleding .

Fast and well-priced!

Great price, lower than any other place I searched and the order came earlier than the expected delivery date!

Superservice

Groot assortiment. Fijn contact met klantenservice. Alles volgende dag in huis.

Snelle levering. Goede producten van mijn voorkeurs merk.

Eerste keer van uw zaak gebruik gemaakt. Ben zeer tevreden!

mooi artikel

Het zijn altijd mooie artikelen en van een goede kwaliteit, en de bezorging gaat altijd goed , en mocht het eens minder gladjes verlopen, dan kan ik altijd op een goede service van jullie rekenen, daarom kom ik altijd graag bij jullie terug

Duur, lange levertijd, maar de spullen zijn goed

Op de website staat dat het dezelfde werkdag wordt verzonden, ik heb de spullen op vrijdag besteld en het kwam pas woensdag aan. Hockeydirect is de enige leverancier van de spullen voor de hockeyclub van mijn dochter, dus ik had niet echt keus, als ik wel keus had, dan ik het niet gekocht vanwege de hoge prijs. €39,95 voor een shirtje is echt absurd. De spullen voldoen wel aan de verwachtingen en het past goed.

snelle levering en in de perfect staat gekregen

Snelle levering, trage terugbetaling van retourzending!

Helaas waren de kleding van het merk Indian Maharadja te klein (maat valt klein) retour gezonden en twee weken en twee mails verder geen bedrag nog ontvangen!

Uitstekende service

Mijn eerste paar was te klein, retour verzonden en keurig mijn geld terug gekregen. Nadien tweede paar besteld, terug de volgende dag geleverd.

Ben blij

Ik ben blij met korte broekjes!!! En alleen kniebeschermers vond ik te groot heb terug gestuurd.

Komen hun belofte nooit na!

Op de website staat voor 21:30 besteld de volgende dag in huis. Dit klopt voor geen meter! Als je besteld krijg je standaard de volgende dag een e-mail dat het zogenaamd heel druk is op dat moment en dat je je bestelling later krijgt.

teleurgesteld in de levering

Donderdags schoenen besteld ruimschoots op tijd om de volgende dag geleverd te krijgen, echter pas maandags geleverd. Dan moet je niet op de site zetten de volgende dag bij u thuis!!!

de levering klopte niet

Prima qua snelheid maar op moment van kadootje uitpakken door mijn vrouw op zaterdagavond bleek er 2 verschillende maten trainingsbroeken en voetbalshirt in te zitten ipv 1 trainingsbroek en jas/vest plus shirt. Het vest/jasje ontbrak. Jammer

dochter blij

dochter heel blij met haar volleybalschoenen

Ben er super content mee .Loopt fijn .Geen pijnlijke voeten meer

Gewoon goed

Snel, makkelijk, goede prijs

Letters gingen na uur van de bal af, maar hockey direct verving de bal

Letters van de hockey bal waren na uurtje hockey van de bal af. Hockey direct verving de bal.

Schoenen gingen retour

Helaas pasten mijn mooie schoenen niet. Terwijl het wel mij maat was. Ik raakte met mijn tenen de bovenkant van de schoen. De schoenen zijn retour en ik krijg mijn bedrag terug, dat is mij toegezegd en de gebruikelijke procedure. Toch vind ik KSWISS een mooi merk. Voor de zekerheid ga ik nu naar een winkel toe om eerst te passen. Dat betekent niet dat ik bij jullie niet kan slagen, maar de laatste twee keer is dat zo op afstand niet meer gelukt. Waardoor ik het risico van online winkelen hier niet meer neem.

Windbreaker M is huge .. and they won't refund me

Bought windbreaker top before going on a 10 day holiday. It arrived while I was away sadly. When back from hols I tried it on to find that it is HUGE for a size medium. Just returned it after voetbaldirect made an exception to the 14day return time limit. I thought it was 30 days in Europe but its 14days with voetbaldirect. Once I get a refund I could try a small size. Im actually medium size but maybe sizes are huge these days.

snelle levering - betaalbare prijs

Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast een snelle levering van artikelen!

Top schoen!

De eerste trainingen moest ik eerst wennen aan de vorm van de zool. Maar nu kan ik de schoen alleen maar aanbevelen. Goede demping, afrolling tijden het springen. Top.

Goede winkel snelle verzending

Goede service snelle levering

tennisschoenen

snelle en correcte levering van mijn tennisschoenen

Trage verzending

In de voorwaarden staat voor 21.30 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit klopt absoluut niet. Ik moest meer dan 1 week wachten. Na gebeld te hebben met de klantenservice om te vragen of de bestelling eerder kon komen, werd gezegd dat dit niet mogelijk. Ze wilden ook totaal geen moeite doen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Erg slechte service en woorden op de site, die niet kloppen.

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner