Filter

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en afhandeling</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en correct</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>- proactieve contactname als er een product niet kon geleverd worden binnen de vooropgestelde termijn! - overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site!</p><b>Verbeterpunten</b><p>- Geen negatieve ervaringen tot dusver.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel bezorgd, product zoals verwacht</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeker een aanrader</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het lijkt alsof er een aantal merken niet in het assortiment zitten terwijl dat wel zo is. Website kan beter en completer</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en product is conform het geadverteerde.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk personeel aan de telefoon.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meteen een optie is om een deel verzonden te hebben. Nu moest ik apart bellen daarover.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe prijs en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Leuke acties, prima service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik mis Topo Athletic</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Helennal top</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site, bij aanbiedingen zeer goede prijzen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Duidelijk aangeven of het nieuwe, dan wel pas- winkel exemplaar betreft. In de doos en ook in schoen van sportschoenen tegen aanbieding prijs zaten enkele lange damesharen bijgesloten..</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snell en persoonlijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen reclame erbij doen, doet af aan jullie</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goed geholpen door het personeel, goede keus, makkelijke website</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vlugge levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Met korting iets kopen via Hardloopshop, voor mij onmogelijk. Jammer.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prima website, hele snelle levering,</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Correcte voorstelling, snelle levering. Mooie prijs</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goed werkende website met goede info en snelle levering</p>

Score: 7

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ik vond snel wat ik zocht en had de artikelen een dag later al in huis. Top!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>hele snelle levering, duidelijke productinfo.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Keurig op tijd geleverd, De 8 is omdat de doos stuk was. Schoenen zijn top!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijkheid. Ik had mijn adres verkeerd opgegeven dus de levering was mislukt. Ik heb kosteloos mijn adreswijziging door gegeven en dit was direct geregeld. goede service</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner