Filter

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Goede informatie over je bestelling en de levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Score: 7

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Veel keuze en vaak snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Sommige dingen blijven toch wel prijzig en verzendkosten zijn niet echt meer van deze tijd... Behalve natuurlijk bij hele kleine bestellingen.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en correcte levering, ook de retouren worden perfect behandeld. Zelfs de verzendkosten ontvang je keurig terug op je rekening, een warme douche</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Wat ik besteld had was snel binnen.En het is een super veilig product het zou iedereen moeten gebruiken die hardloopt wandelt of de hond uitlaat</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vind het prima zo</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Mooi assortiment. Goede aanbiedingen. Snelle service. Overzichtelijke website. Levering ook mogelijk naar afhaalpunt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goeie afhandeling, goeie informatie, duidelijke site</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle levering, goed verpakt en prima prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op de foto van het sportbroekje in donkere kleuren waren weinig details zichtbaar (bijv. hoe breed de tailleband is). Misschien is daar not wat aan te doen?</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verzendkosten bij aankoop het bedrag lager maken.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goedde en mooie producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>zijnn er niet</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Geweldig service. Ik had iets wat niet paste.. Snelle reactie terug op de mail hoe ik het moest oplossen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet eigenlijk.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>supersnelle levering! Om 21.30 uur een handbal besteld, volgende dag voor 12.30 was deze al binnen. Top!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, goed bereikbaar.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>nette, vlotte levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Artikel komt niet overeen met de foto,</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Gratis retourneren Geld wordt snel terug gestort na retourneren Nadat ik mijn hardloop schoenen besteld en ontvangen had (meteen de volgende dag!) bleek dat ik een grotere maat nodig had. Dus de schoenen gratis via PostNL kunnen retourneren en ook meteen de juiste maat besteld. Het geld werd heel snel terug gestort. Perfect.</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Mooie goede producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer foto’s bij de producten en miss nog een filmpje</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering en goede prijzien</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede prijs</p>

Score: 9

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>duidelijke website snelle en correcte levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering van mijn artikel</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Overzichtelijke en duidelijke website, snelle levering en retour afhandeling. Top!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>goede service, snelle reactie na een probleem met mijn bestelling</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner