Filter

<b>Pluspunten</b><p>Snelle, nette levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering Goede kwaliteit</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>gewoon goed en oke</p><b>Verbeterpunten</b><p>hoe zou ik dat moeten weten</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Lots of choise and competitive prices</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb ik niet</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zelfs snelle levering net voor kerst. Prima prijs voor de hardloopschoen, die ik zocht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe prijs Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

Score: 10

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Altijd een snelle en juiste levering.</p>

Score: 9

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Veel handbalspullen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nou ik heb shirt besteld met naam en nr en nu is hij aan de krappe kant dus kan ik niet meer ruilen....er staat Wester op en nr8 Dus maatlabel duidelijker ned dames shirt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Bestelling niet ontvangen.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering goede communicatie</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hele snelle levering! Ook tijdens drukke tijden!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen tips!</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering, makkelijk retourbeleid</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik bedruk zelf ook .maar moet dat met logo 3 weken duren als het retour moet moet beweer 3 weken wachten . Nou dan is de handbalcompetietie bijna om . Erg jammer levertijd</p>

Score: 7

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Fijn bedrijf en een leuk berichtje op de kaart die ik er bij heb gekregen!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb ik niet</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner