Filter

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel en complete tegen goede prijs</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle, correcte levering. Zoals het hoort.</p>

Score: 8

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Supersnel geleverd wat ik besteld had, zonder fouten</p>

snel maar niet exact zoals afgebeeld

Producten zijn snel ontvangen, maar de elleboog beschermer was anders dan afgebeeld in de wegschop. Het andere product was prima.

Goede service en snelle levering

Klantvriendelijk, snelle service en terugbetaling.

Goede en snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle verzending en mooie prijzen</p>

Dikke prima‼️

Goede en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding dus zeer tevreden

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer grote collectie en supersnelle correcte levering, altijd met een persoonlijk bericht vanuit het magazijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Ik dacht dat ik asics nimbus had besteld maar ik ontving asics cumulus ,dit stond ook op de bon</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en goed geïnformeerd</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke webshop Levering volgens afspraak</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Bestelling was makkelijk via de site</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zondagavond nieuwe hardloopschoenen besteld, kreeg ik een e-mail voor 11 procent korting op maandag. Ik gebeld of ik ook nog korting kreeg, ja was mogelijk maar dan moest ik het pakje niet aannemen die nog helemaal niet verstuurd was. Ook moest een nieuwe bestelling plaatsen. Dat vond ik erg vreemd en niet milieu vriendelijk. Kan dat niet op een andere manier?</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle afhandeling van de bestelling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De Scheidsrechters kleding van de NHV ziet er super goed uit. en de kleding was binnen 15 dagen geleverd zo als afgesproken was. Dus een top leverancier kwa sportkleding</p><b>Verbeterpunten</b><p>zou het zo niet weten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super goede na service .</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles oké</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goeie en snelle levering!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Alles is perfect</p><b>Verbeterpunten</b><p>N.v.t.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Prima schoenen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Aangeven of er een bolling in de schoen zit welke in de holling van de voet zit. Dit is verschillend per schoen. Vorige keer schoen ergens gekocht aangezien dochter last kreeg van achillespees. Nu nog niet maar bolling is veel minder in schoen, dus hopen dat het goed blijft gaan.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en persoonlijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vermelden dat de levertijd langer kan zijn door opdruk</p>

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner