Filter

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Makkelijke website, leuke aanbiedingen en snel in huis!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Meer Asics :), vaker dit soort aanbiedingen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Super snelle levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende site, product snel gevonden. Eenvoudige bestelprocedure gevolgd door een supersnelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Houden zo.</p>

Gewoon goed!!

Ik bestel regelmatig tennisartikelen bij Tennisdirect. De bestelling is altijd vlot binnen. Eventueel retouneren gaat vlot en wordt netjes afgehandeld. Door hun goede service en snelle lecering is Tenisdirect voor mij de eerste website die ik bezoek als ik wat nodig heb.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>- ruime product keuze. - goede retourneer service. - komt levertijd na</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet gevonden</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>heel snelle levering!! Super webshop</p><b>Verbeterpunten</b><p>Doe zo verder!!!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen idee</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ruime aanbod en snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>betrouwbaar en snel</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>goede prijzen - snelle en correcte levering</p>

Score: 9

slechter dan verwacht

<b>Pluspunten</b><p>Uitgebreide collectie</p><b>Verbeterpunten</b><p>De levertijd was echt te lang. Ik heb 1 week gewacht terwijl ik online bestel. Er staat levering volgende dag, dit klopt dus niet.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service de</p><b>Verbeterpunten</b><p>Spam mailtjes</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Fraaie aanbiedingen, snelle levering en conform afspraak. Geleverde producten zoals getoond en beschreven op de website.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De site was niet bereikbaar, toen ik op zoek was naar een hardloopjas.</p>

Score: 8

goede service, goed behandeld

Levering erg snel volgens verwachting

Erg snel geleverd volgens verwachting. Niks op aan te merken!

<b>Pluspunten</b><p>Goede aanbieding, vlotte levering</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Wat er gezegd wordt op internet vandaag besteld morgen in huis klopt exact. Mijn complimenten</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>het bestelde product de dag nadien in huis zoals vermeld op de website.</p>

Score: 9

Om PassaSports