Filter

<b>Pluspunten</b><p>Doet wat het belooft.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Maken belofte van levering echt waar. Producten altijd goed verpakt en tijdig geleverd. Ook mijn Brooks Adrenaline zijn perfect afgeleverd en lopen als een trein. Bovendien is een oud tegoed keurig verwerkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

Score: 10

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle correcte levering, grote keuze</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering, retour goed geregeld, fijne telefonische klantenservice.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Maak de leveringskosten gelijk aan die van sportshop. Dus vanaf 25 euro gratis geleverd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Correct en snelle afwikkeling.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Leuk kaartje bij de bestelling!</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle bezorging en het product is super. Zou volgende keer zeker weer via deze website iets bestellen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel, correct en prima afhandeling van ruilen Ook terugstorten bedrag supersnel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zo door gasn</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte afhandeling</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>snelle levering.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>alles gewoon possitief, leverening ok en kwaliteit ok!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snellere reactie omtrent retour.</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede, snelle service.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Website werkt niet altijd snel</p>

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Lange levertijd op 1 artikel dus wordt alles later geleverd. Retourprocedure kan geoptimaliseerd worden. Printen van formulieren werkt vertragend en is papierverspilling.</p>

Altijd snelle/goede service en levering

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie, mooie site, snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zelfde schoenen bij concurrent 20 Eur goedkoper.</p>

Enthousiast over het diverse aanbod en snelle levering 👍

Na het zien van de nieuwe US Open outfits wilde ik gelijk ook iets leuks en nieuws aanschaffen. Naast de reguliere merken kon je ook de nieuwste outfits bestellen van onze Nederlandse talenten zoals de Fila outfit van Kiki Bertens, nu alleen nog wat tennis talent maar dat kon ik niet vinden op de site😀

voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Nette levering waarbij niets beschadigd is.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als er een levertijd bij het artikel staat ga ik ervan uit dat dat klopt. Nu moest ik zelf contact opnemen waar mijn bestelling bleef. Jullie moeten klanten vooraf informeren op tijd dat de levering vertraagd is. Klanten moeten hier niet zelf achteraan moeten. Na contact dat het niet op voorraad was ontving ik de bestelling binnen 2 dagen. Dat wekt argwaan.</p>

super

super blij levering volgende dag ik ben een tevreden klant.

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie en duidelijke webshop en supersnelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

<b>Pluspunten</b><p>Ruime keuze, snelle service.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel, makkelijk en duidelijk</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Mooie spullen, snelle levering. Leuke kaart met een persoonlijke groet en aanmoediging van een medewerker in het pakje was de kers op de taart.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima service</p>

Om PassaSports

PassaSports Àr din sportexpert. Vi Àr specialiserade pÄ 7 sporter: fotboll, tennis, volleyboll, running, basket, handboll och padel. Du hittar vÄrt kompletta sortiment i vÄra webbshoppar. Oavsett om du trÀnar inför ett maraton, just har börjat spela padel eller har spelat fotboll i flera Är: hos PassaSports har vi allt du behöver för att tÀnja pÄ grÀnserna. Vi vet vad som fungerar och vad som verkligen gör skillnad pÄ planen, banan eller i hallen. FrÄn funktionella klÀder som tar dig lÀngre till snabba carbonskor med maximal energiÄtergivning. Och allt du behöver för att slÄ ditt eget rekord. För det Àr precis vad vi lovar alla idrottare: BEAT YOUR BEST.

Kiyoh Recensioner

‱ Alla kunder kan lĂ€mna en recension, men alla recensioner mĂ„ste följa vĂ„ra anvĂ€ndarvillkor och integritetspolicy
‱ Vi genomför bĂ„de automatiska och manuella granskningar för att minimera förekomsten av falska recensioner.
‱ Recensioner som skickas in ”spontant” publiceras direkt online och granskas inom 72 timmar för verifiering.