Filter

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke site. Fijn verhaal.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Retour procedure. Aanvraag ticket via klantendienst is eerder onhandig.</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Veel op voorraad</p><b>Verbeterpunten</b><p>nvt</p>

Prima materiaal,

Telefonische klantenservice goed geadviseerd, bij omruilen. Snel en accuraat. Bedankt

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering</p>

<b>Pluspunten</b><p>Vlotte levering</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Fijn mail contact over aanbiedingen, wordt meegedacht, mooie producten en snelle levering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk geen</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering. Super!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel geleverd!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid en kwaliteit</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer snelle levering! Groter aanbod dan in de betere sportspeciaalzaak!</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Tijdige levering , mooie site , en vooral goeie solden</p><b>Verbeterpunten</b><p>de verwijder knop bij bestelling was moeilijk te vinden omdat ik eerst foute maat had besteld , meestal staat dit achteraan het artikel nu in kleine letters zonder vuilbak icoontje onderaan</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering Gratis spullen</p>

Tennisdirect heeft prima service en redelijke prijzen.

Mijn bestellingen werden zeer vlot afgehandeld en omdat ik vlakbij een afhaalpunt woon (Warmond) kon ik de bestellingen na een paar uur ophalen. Ik had alleen een probleem met mijn Google Chrome browser maar na een telefoontje werd de bestelling door de medewerker ingevoerd. Prima webwinkel!

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle levering!!! zondagmiddag besteld en maandag al in huis!!!</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goede en snelle service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Up to date tennismode tegen betaalbare prijzen en snelle levering.

Wij zijn erg tevreden over de kleding van Tennis Direct. Bovendien zijn er regelmatig aanbiedingen en wordt alles altijd keurig op tijd geleverd. Prima service. Middels deze beoordeling maken wij graag gebruik van de gelegenheid om onderstaand verzoek te doen: Onze zoon van 15 jaar speelt al jaren in de top 10 van Nederland (Sven van Dijk). Stond begin dit jaar 2e en nu 6e van zijn leeftijd. Wij bestellen altijd bij Tennis Direct of Tennispoint. Wij zoeken hulp om deze dure sport te kunnen financieren en Sven zijn droom waar te kunnen maken. Voorstel: zouden jullie Sven bijvoorbeeld kunnen sponsoren met 6 paar schoenen per jaar (3x gravel en 3x hard court/all court). Als tegenprestatie kopen wij dan al zijn/onze tenniskleding bij Tennis Direct online of als we in Zoetermeer zijn in jullie mooie shop. Alle beetjes helpen. Ter info: Sven wordt sinds dit jaar ook gesponsord door Team Head Benelux. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u dit verzoek in behandeling kunt nemen of door kunt spelen naar de persoon die hierover gaat. Heel erg bedankt. Ouders van Sven (Harry en Margriet: 0623602593/ [email protected])

<b>Pluspunten</b><p>Snel en betrouwbaar.</p>

goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Gemakkelijke site, snelle levering en altijd de mogelijkheid om iets terug te sturen</p><b>Verbeterpunten</b><p>heb ik niet</p>

perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vanaf bestelling tot levering duidelijk en snel.</p>

Score: 9

Om PassaSports