Top prijzen, voor top producten en een top klantenservice bij probleempjes! Blij mee!

xs is blijkbaar een vrouwenmodel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet helemaal want me pakketje is nog niet binnen en hoor er niets van

Heb ik nog niet

Verkeerde maat sokken

Ja verkeerde sokken in de bus kindermaat. Kan ik ze terugsturen of hoe werkt dat?

Snelle en goede levering

Bestelling was er supervlug

Omschrijving zoals beschreven

Makkelijke site maten kloppen snelle levering

Snelle levering!

Zeer snelle levering

Alles super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering.

Duidelijke website, geen verbeterpunten!

Jammer dat er niet mee gedacht word

Vind het niet netjes hoe het is verlopen , jammer dat er niet meegedacht word en je als klant niet graag hier meer shopt

Binnen 2 dagen stond mij pakket klaar om op te halen. Snelle service bij het ophalen.

Mooi bedrijf

Netjes en snel geleverd

verbaasd

had een zwart broekje besteld maar kreeg een rode met zwarte streep

snel en goed

Ben zeer tevreden het jogging pak was prima de maat klopt

Te laat

Voor 20:00 besteld was niet morgen maar overmorgen in huis. Verder zoals je mag verwachten van een webshop ;)

Ik kreeg tennisschoenen in plaats van voetbalschoenen.

Ik heb dringend nieuwe voetbalschoenen nodig en keek uit naar de levering. Toen ik het pakketje opende was ik erg ontgoocheld. In het pakketje zat een paar dames- tennisschoenen in plaats van mijn paar voetbalschoenen die ik besteld had. Nu moet ik helaas nog langer wachten tot ik eindelijk mijn bestelde paar voetbalschoenen zal kunnen aantrekken...

Goed niks te klagen

Makelijk,snel, goede service

Beste service

Beste service dat ik heb nog niet gezien

Zeer slecht. Bestel hier nooit meer

Voor €2200 besteld en na 10 dagen nog niet binnen. Niemand te bereiken als je belt. Drie keer een half uur aan de lijn gehangen.

Bestelling geplaatst 7 dagen geleden en nog niks on5

Heb 7 dagen geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Krijg maar niks te horen waar het blijft.

Snelle service, mooie kwaliteit bedrukking.

Goed op de hoogte gehouden van levering.

IK HEB GEEN ANTWOORD OP MIJN VERZOEK ONTVANGEN

De eerste voetbalschoenen heb ik teruggestuurd omdat ze te klein waren. Hierop heb ik geen reactie ontvangen. Ik wil graag weten wanneer ik mijn geld terugkrijg. Mvg Ivan Gordillo

Over Passa Sports

De naam Passa Sports is nieuw, maar onze historie gaat al een tijdje terug. We hebben ruim 20 jaar ervaring binnen sports e-commerce. De oprichters van Passa Sports zijn alle drie sportfanaten die rond de eeuwwisseling zijn gestart met gespecialiseerde webshops binnen hun sporten: tennis en handbal. Voornamelijk omdat ze op zoek waren naar beter advies, een zo groot mogelijk assortiment en ultieme service. Ze waren duidelijk niet de enigen, want de webshops groeiden al snel als kool. Uitbreiding naar meer sporten was op den duur logisch, zonder de focus op puur specialisme per sport te verliezen.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.