Laden reviews...
3.382 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Doen wat er belooft wordt en een snelle service
Agnes
Bussum
Belofte, vandaag voor 22:00 besteld morgen in huis word niet nagekomen
Jacob
Oudehaske
Ik was nog op zoek naar nieuwe volleybalschoenen. Eerder nog nooit besteld bij PassaSports, maar ik kwam een paar Mizuno's tegen met heerlijke korting dus ik dacht ik probeer het gewoon! Nou met resultaat want het was snel en gemakkelijk te bestellen en een paar dagen later al in huis. Duidelijke Track&Trace en follow up! Thanks voor mijn nieuwe bestel adresje!
Anlene
Groningen
Goede levering binnen normale levertijd. Informatie is duidelijk.
PassaKorfbal
Alex
Zaandijk
Alles is gegaan zoals ík het graag zou willen. Goed verpakt en geen lange ‘wachttijd’
Ineke
Lisse
Ik heb inmiddels meerdere keren bij PassaSports besteld en ben iedere keer erg tevreden. De service is goed en de kleding is van mooie kwaliteit. Ook heb ik een keer iets retour gestuurd omdat het niet paste. De retourzending werd netjes en snel verwerkt en ook de terugbetaling verliep helemaal soepel. Kortom: een fijne webshop met goede service en kwalitatieve kleding. Zeker een aanrader!
Naziha
Barendrecht
Overzichtelijk aanbod van in ons geval voetbalschoenen met mooie aanbiedingen. De levering is snel en netjes. Ik heb andere voetbalouders deze site ook aangeraden!
Floor
Amsterdam
Altijd als ik door de weeks bestel heb ik het de volgende dag in huis. De spullen worden altijd netjes ingepakt. Terug sturen gaat net zo makkelijk. Een product was een keer heel snel kapot gegaan en ik heb toen contact opgezocht en kon het de volgende dag al terug sturen. Drie dagen later had ik mijn niet product
Tycho
Den Haag
Mijn gekozen producten zijn snel geleverd, en waren goed verpakt. Mijn basketbal tshirt zal ik 30 aug gaan testen ! Blij mee.
PassaBasketbal
M
Kerkrade
Precies zoals omschreven. Goede kwaliteit en mooie tas. Bovendien snelle service.
Trees
Deventer
Everything was good and fast, ranked one of the best sports clothing provider in the NL in my head
Kursat
Tilburg
Nieuwe maat besteld en te grote maat retour gestuurd. Toen pas duidelijk dat ik geen verzendkosten had hoeven te betalen, helaas naderhand niet meer aan te passen door de te komen retourkosten niet te rekenen oid (was goedkoper geweest voor Passa uiteindelijk)
Mark
Paar dingen besteld afgelopen weken en altijd optijd binnen!
Jesse
Heerenveen
Ik had een gebitsbeschermer besteld die echt goedkoop is, maar de kwaliteit ervan is zeer goed en heb er niks aan over op te merken!
Aryan
Haren
Website is makkelijk te bedienen. Er is veel keuze. Snelle verzending van gekochte spullen en eventuele retour snel verwerkt.
Eefke
Venlo
Super tevreden met mijn nieuwe tennisschoenen gekocht bij Passa Sport! De website biedt een duidelijke selectie en de prijs was simpelweg het scherpst in vergelijking met andere aanbieders. Daarnaast was de levering extreem snel; de volgende dag had ik ze al in huis. Topservice, ik bestel hier zeker vaker!
Frank
Venlo
Goede informatie op website, kon makkelijk de schoenen vinden die mijn dochter nodig had. Daarnaast werden ze zelfs in de zomervakantie snel bij ons thuis bezorgd.
jochem
Amsterdam
Prettige ervaring
Liv
Bunde
Besteld, mooie prijs én een snelle levering. Niks mis mee en alles was precies goed. Qua maat, prijs en kleur. Thanks boys
Niek
Heesch
Sokken van m’n favoriete merk voor een nette prijs gekocht, supersnel geleverd.
Anne
Steenwijk
Fijne website met groot assortiment en snelle verzending!
N.
BOXTEL
Goeie service, snelle levering, scherpe prijzen.
Judith
Paterswolde
Jammer dat ik niet gezien had dat er een naam op kon worden gezet. Het was een kado voor mijn kleindochter
Jeanine
Hulst
Bestelling was snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
PassaBasketbal
S
V
snelle levering, hoka schoenen voldeden aan de verwachtingen. en mooie prijs!
hans
Den Helder
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce