Laden reviews...
2.652 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
geen problemen met de levering. ik zocht wat, vond wat, betaald, geleverd. alles ok. alleen het product beviel me niet. een witte tennisbroek, maar hij was wit transparant, een soort vitrage-gordijn-stof. sommige mensen willen dat juist, ik ben daar niet zo van. dus helaas retour. op de foto's was dat niet te zien en het stond er ook niet bij. duidelijkheid voor alles, bij online.
willem
Winschoten
Voor je het weet wordt je bestelling al geleverd.
M.A.
Purmerend
Snelle levering zoals beloofd. Het product was nieuw en volledig in orde. Ik kon het meteen gebruiken voor een wedstrijd. Erg tevreden!
Dion
Arnhem
Goede communicatie en snelle levering.
Nelleke
Nijkerk
Je krijgt qua product en service exact wat je mag verwachten. Ga zo door!
Edward
Culemborg
Prachtige broek. En super snel in huis zoals altijd bij passa sport. Top service
Andre
Langerak
Snelle levering. Bestelde rokjes zijn van goede kwaliteit!
Imke
Brummen
Ik heb al een paar keer handbal artikelen gekocht bij passasports. Ik was verbaasd over de goede prijzen en niks heeft mij teleurgesteld!
PassaHandbal
Siebe
Waalwijk
Ik had een verkeerd artikel besteld, en was te laat met het terugsturen ervan. Na het versturen van een berichtje waren ze toch zo coulant om de retour aan te nemen. Dat noem ik service
Nico
Helmond
Hoka’s gekocht tegen een zeer interessante prijs. Ook nog eens snel en netjes geleverd!
Joris
Houten
Snelle levering van een goed geprijsd degelijk product. Kan niets anders zeggen .
E
Doorn
Ilse
Woudrichem
Fe bedtelling was snel binnen, een shirt in twee maten en een broekje in twee maten. Binnen 24 uur in huis. De juiste maat gehouden, en de andere producten retour gezonden. Ook razendsnel verwerkt, binnen 4 dagen stond het geld al weer retour op mijn bankrekening. Top!
Geert
Utrecht
Uitstekende site, mooie aanbieding voor mijn hardloopschoenen. En een zeer snelle levering.
Peter
Middelburg
In mijn zoektocht naar nieuwe padelschoenen hier uitgekomen. Was in de winkel aan het passen en zocht recensies op. Toen zag ik dat de schoenen hier €25 goedkoper was. De winkel wilde niet zakken, dus 2 minuten later via deze site besteld. Binnen een dag geleverd. Top service!
PassaPadel
Jan
Zwijndrecht
Helemaal Niets op aan te merken
Joyce
Horst
Bestelde tennistas is voor mij een aanwinst. Kan nu eindelijk mijn schoenen en douch spullen meenemen en bij de vereniging douchen.
Quirien
Oud Gastel
Mooie schoenen, snelle service en goede prijs
Debby Deenstra
Mijdrecht
Super snel geleverd. Shirts vallen goed en prima kwaliteit! Zeet tevreden!
PassaHockey
Desiree
Baarn
vlotte verzending en het produkt voldoet goed,
PassaHockey
dick
Zwolle
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met een zeer grote keuze aan artikelen! Het bestellen gaat makkelijk en de levering gebeurt heel snel. Een snelle en prima service en dus een tevreden klant die zeker nog zal bestellen.
PassaVolleybal
Stef
Ninove
Bestelling snel gearriveerd.
Harry
Julianadorp
Makkelijke en overzichtelijke website. Prijzen zijn goed. Levering is snel.
PassaPadel
Marc
Utrecht
26 June 2026
Jeroen
Arnhem
Horloge besteld duidelijke site en netjes geleverd op tijd ondanks de niet altijd betrouwbare pakket koeriers.
26 June 2026
Reinier
Winssen
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce