Klantvriendelijke shop

Zowel het assortiment als de geleverde informatie een goede keuze te maken in juiste hockeystick vind ik zeer prettig. De levering was snel en de communicatie hierover helder.

• Geshopt op PassaHockey

Mooie collectie en snelle verzending

Passa tennis heeft altijd de laatste trends op gebied van tennis. Hierbij is er voldoende voorraad voor alle maten. De verzending gaat super snel en het retourproces is zeer eenvoudig. .

• Geshopt op PassaTennis

Het retourneren van schoenen ging probleemloos

Schoenen waren te smal. Ik kon ze zonder problemen weer terugsturen.

• Geshopt op PassaTennis

Ruim assortiment en goede service

Ik bestel graag bij PassaTennis. Ruime keuze tenniskleding, snel bezorgd en goede service!

Top snelle levering

Top winkel

Prima service.

Prima service. Goede prijs-kwaliteitverhouding en de bestelde schoenen waren snel binnen.

• Geshopt op PassaKorfbal

Mooi racket, snel geleverd

Goede omschrijving van producten en snelle levering. Ook fijn dat ik cadeaukaart in kon leveren bij de webwinkel!

snelle service

Heel eenvoudige website en snel bestelproces

• Geshopt op PassaPadel

Alles volgens afspraak geleverd.

Alles op tijd geleverd. De producten waren exact was omschreven op de website. Foto’s kwamen goed overeen. Ik ben erg tevreden. Volgende bestelling komt eraan.

• Geshopt op PassaHockey

Snel en netjes

Juiste artikel snel en netjes geleverd.

Gewoon goed

Snel geleverd. Helaas schoenen te groot. Ook retourneren geen probleem. Wel jammer vd retour kosten

Snelle levering, goede service

Voldoende voorraad met goede uitleg per (voetbal)schoen, overzichtelijke website, snelle levering en heldere uitleg over beleid mbt retouren

• Geshopt op PassaVoetbal

Prima en klantvriendelijke afhandeling van retour zending

Na de schoenen gepast te hebben, bleken de schoenen te smal. Schoenen terug gestuurd. Zonder kosten, geld stond binnen een week weer op de rekening.

• Geshopt op PassaTennis

Nette snelle afhandeling en mijn schoenen zijn top!

Nette snelle afhandeling en mijn schoenen zijn top!

• Geshopt op PassaRunning

Goede service en snelle levering

Alles goed en snel gegaan. Ook een nalevering goed opgelost

• Geshopt op PassaPadel

Snelle levering en product was goed omschreven op de website!

Snel en perfecte schoen

• Geshopt op PassaRunning

Snel, makkelijk, goed benaderbaar.

• Geshopt op PassaVoetbal

Veel aanbod voor leuke prijzen

Aangenaam verrast met de hoeveelheid aanbod en goede prijzen! Een hele leuke trainingsjack kunnen scoren voor de tennis.

Zeer snel geleverd

Binnen 12 uur was het shirt geleverd, heel blij mee. Goed verpakt, mooie prijs. Alles was goed, ik was wat huiverig ivm sommige reviews. Die ik dus nu helemaal niet begrijp.

• Geshopt op PassaVoetbal

Mooi en helder overzicht, fijne webshop met ruime keuze

Helder, overzichtelijk en zeer goede prijs verhouding tov andere shops

• Geshopt op PassaRunning

Levering duurt tov andere webshops wat langer, maar verder prima.

• Geshopt op PassaVoetbal

Mooie site, duidelijk, makkelijk bestellen en snelle service

Niks op aan te merken

Zeer tevreden over mijn aankoop! De levering was supersnel en de schoenen zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb mijn gebruikelijke maat besteld en de pasvorm is precies zoals verwacht, zit meteen goed. Ik heb al meerdere keren besteld inmiddels. Gelukkig was retourneren niet nodig, dus daar heb ik nog geen ervaring mee. Absoluut een aanrader!

Over PassaSports.nl

Verleg je sportgrenzen met PassaSports Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties. BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken. Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems. Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport. Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.

Over PassaSports