Laden reviews...
2.958 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Lange sportbroek van Sjeng gekocht. Snelle levering. Prettig online winkelen
Ed
Amsterdam
Vooral de snelle levering, niet weken moeten wachten maar na één of twee werkdagen thuis bezord. En goede kwaliteit ballen.
Gert-Jan
Easterein
Ik had voor fitness een.paar hardloopschoenen, maar die waren versleten (een gat bij de grote teen in het bovenwerk) en kwam uit bij de Puma Solarstrike 4 Dames, waar een aanbieding op gold. Ik heb ze inmiddels een paar keer gedragen en ze zitten erg lekker ! Na bestelling zijn ze supersnel verstuurd, de verzendstatus werd steeds goed bijgewerkt en het ophalen uit een postlocker beviel mij ook goed : je hoeft niet speciaal meer thuis te blijven omdat een pakketje komt. Al met al dikke prima !
PassaHandbal
Marleen
Wierden
De bestelde kleding voldeed helemaal aan mijn verwachting. Goede kwaliteit. De levering was netjes op tijd en snel. Heel fijn.
Roline
Maassluis
Brooks Adrenaline GTS 25 besteld en perfect snel en op tijd geleverd. Fijn proces, geen opmerkingen of verbeterpunten.
Ger
Rosmalen
Snelle levering en leuke korting actie Makkelijke website Gewoon top!
Sylwia
Sittard
Ik heb 2x het trainingstenue in mt M besteld en jullie hanteren helaas andere maten. De M kan je vergelijken met L. Ik heb contact met jullie gehad om te vragen welke maat ik de 2e x moet bestellen omdat ik mt 10 graag wil hebben Castote. Jullie vertelde me je kan gewoon mt M bestellen dan moet het deze keer goed komen. Nu moet ik dus voor de 3e keer bestellen. De tip voor jullie zet er ook de maat van castore bij.
Jessica
Rhoon
Hallo Jessica,
Wat jammer om te horen dat je opnieuw een te groot item ontvangen hebt. De maat 38 shirts van Castore wat gelijk zou moeten staan aan maat M in Europa, staat in het label aangegeven van het item bij matenspecificaties voor andere landen aangegeven in maat 40, wat gelijk staat aan een Europese maat L. Hierdoor hebben we je aangegeven dat het item inderdaad als een L kan vallen.
Je kunt in ons retourportaal aangeven bij de retourreden dat de maat niet goed is, waardoor je een kortingscode voor gratis verzending ontvangt zodat je een maat S in bestelling kan nemen.
Mochten we je verder kunnen ondersteunen, weet je ons te vinden!
It was very easy to decide on what to get and shipment was just spot on. Many thanks..
Derin
Rotterdam
Mijn ervaring met deze webshop is uiterst positief. De bezorging verliep erg vlot en de artikelen waren zeer netjes verpakt. Men hanteert een nette prijs voor de producten. Dit is een betrouwbare partij waar je met een gerust hart kunt bestellen.
Anouk
Eelde
Ik kreeg een shirt met een klein defect. Dit werd razendsnel en vriendelijk opgelost dus perfecte service.
Rosanne
Apeldoorn
Echt een goede service, ik had mijn schoenen op vrijdag 21:30 besteld en kon ze de volgende dag op zaterdag al ophalen waar ik ze bezorgd had !
PassaKorfbal
René
Leeuwarden
Dramatisch. Geen bericht, geen bestelling en ineens een terugstorting van het geld.
René
Amersfoort
Hallo René,
Ik kan me voorstellen dat dit geen fijne ervaring is geweest voor je! Ik zie dat je bestelling onder een ander mailadres is geplaatst, waarop we je alle informatie hebben toegestuurd. Het kan zijn dat er in het bestelproces hierin een spelfout is gemaakt, waardoor je niets ontvangen hebt.
De reden dat je een terugbetaling hebt ontvangen en geen artikel, is een voorraadverschil. Hierover hebben we je dan ook geïnformeerd.
Excuses voor het ongemak! Mochten er nog vragen zijn, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen informeren in het vervolg.
website bedoeld voor bepaalde sporten, maar als je iets passend voor meer activiteiten en/of iets die niet tussen die sporten staat, dan is dit niet de juiste website/webwinkel voor je
Luciana
Voorhout
Ruim assortiment met de juiste maten en scherp geprijsd
Jan Willem
Hilversum
Snel geleverd en mooie prijs
Fer
Rotterdam
Koen
Gemert
Bestelling naar wens afgeleverd. Kwaliteit!
L.
's-Hertogenbosch
Ik bestel al jaren mijn tennis spullen bij passa en dat is met een rede. Het assortiment is uitgebreid en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Ik ben fan
Remco
Hoevelaken
Ja gwn goed beleid
Abe
Castricum
De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep eenvoudig.
G.
Erica
24 uur na het plaatsen van de bestelling was de bestelling vinnen. Overzichtelijke website en goede spullen
Jet
Oud-Beijerland
Snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden via mail. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ramon
Helmond
Prima nieuwe gripjes voor mijn padelracket
Ben
Driebergen-Rijsenburg
Supersnelle levering
PassaHandbal
Claudia
Westervoort
Staat omschreven als een droge adembenemende sport shirt, maar dat is alles behalve van waar
Joep
Deurningen
Hallo Joep,
Wat jammer om te lezen dat je ontvangen artikel niet overeen lijkt te komen met de omschrijving en je verwachtingen. Uiteraard staan we voor je klaar indien we hierin iets voor je kunnen betekenen!
Mocht je het item willen retourneren, kan dit via ons portaal online.
Mocht je twijfelen of je een verkeerd artikel ontvangen hebt, stuur ons dan gerust een mail. We kijken graag met je mee!
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce