Laden reviews...
2.638 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Top site.. heel veel keus..mooie aanbiedingen..snelle levering..alles perfect ..
Nancy
Maastricht
Artikel te laat ontvangen
Beveelt niet aan
Yvonne Elderen
Oosterhout
Beste Yvonne,
Allereerst wil ik je bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling over ons achter te laten. Wij waarderen de meningen van onze klanten namelijk enorm, en streven er dan ook naar om onze service continu te verbeteren. Helaas lees ik in je beoordeling dat je niet tevreden bent over onze service. Ik hoop dat we dit samen kunnen rechtzetten, en daarom kijk ik graag met je mee naar de situatie.
Wat vervelend dat je het pakket niet hebt ontvangen op de datum die met je is gecommuniceerd. We doen ons best om het pakket optijd bij je te leveren. Helaas zijn we afhankelijk van de vervoerder. Ik zie dat het pakket optijd is verzonden vanuit ons magazijn. Helaas heeft het pakket bij de vervoerder vertraging opgelopen. Wij geven aan voor 21.30 besteld de volgende dag in huis. Deze belofte wordt meer dan 95% waargemaakt. Bij je pakketje is er helaas vertraging opgelopen waardoor het later is geleverd. Excuses hiervoor.
Mocht je door de vertraging de tas niet willen behouden, dan kun je de tas kosteloos naar ons retour sturen.
Anders veel plezier met de tas!
Ik heb een goede ervaring gehad bij mijn bestelling laatst. Mijn pakket was snel binnen en mijn vragen werden snel en netjes beantwoord.
Jevon
Deventer
Het was self geleverd. En een goede pasvorm van de shirts. Ben heel goed tevreden. Bedankt.
Ine
Vorstenbosch
Makkelijk bestellen, goed aangekomen, makkelijk retour sturen.
Stijn
Rotterdam
Snelle verzending en goed en zorgvuldig verpakt.
Borlijn
Maassluis
Netjes op tijd geleverd tegen een mooie prijs, ben er blij mee. Groet, Nico.
Nico
Elshout
De service is vlot en zonder gedoe. Gewoon afrekenen met iDeal, dus makkelijk.
Michael
Waalwijk
makkelijk om te bestellen site is duidelijk
PassaKorfbal
berrie
Helmond
Helaas was het niet mogelijk om afleveradres of bezorging zelf in te stellen, vandaar geen vijf sterren
PassaHandbal
HJW
Nuth
Snelle levering. Goed product. Duidelijke uitleg op de site
An
Werkhoven
Snelle verzending en goed verpakt.
Don
Amsterdam
De tennistas werd snel geleverd en het bestelproces verliep soepel.
Evelien
Aalsmeer
Snelle levering, goed kwaliteit
Milan
Ermelo
Op de website kan je heel goed de onderdelen doorlopen om een passend tennisracket aan te schaffen. Het wordt netjes verpakt verzonden.
Bart
Waalre
You were quick wity both delivery and return. And even provided free delivery for new product in bigger size.
Esther
Soesterberg
Prima ervaring met zowel het bestelde shirt als de snelle levering. Top
Tjarco
Tilburg
Snelle levering. Super.
Anneke
Schiedam
Heb de schoenen op een maandag besteld. Ik kon aangeven dat ik ze op woensdag wilde laten leveren (dan werk ik thuis) maar ze kwamen helaas pas donderdag. Verder prima bestelervaring en altijd fijn om korting te hebben!
Marith
Den Helder
Goede snelle levering en blij met mijn aankoop
Siebe
Tilburg
Lekker snel, goed retour beleid
Janet
Amersfoort
Adidas oranje shirt besteld (het verbaasde me dat deze nog op voorraad waren gezien de WK oranje hype). Makkelijk bestelproces en supersnelle levering. Niks op aan te merken!
Dennis
Spijkenisse
Mijn ervaring met Passasports nl kreeg ik met mijn kleindochter die helemaal gek is van voetballen . En die voetbalshirtjes spaart. Ik wist zelf niet over jullie bestaan. Maar jullie hebben mooie shirts en die heel snel worden geleverd.
Karla
Vleuten
Mijn ervaring was top en dat komt doordat jullie setjes maken van de Nike stride kleding. Dus je hoeft niet helemaal te gaan zoeken naar een bijpassende broek, jasje of tshirt. In plaats daarvan hebben jullie gewoon de Nike stride SET en dat maakte het shoppen easy. Als ik het shop tegoed niet win ben ik ook tevreden met een kortingscode van 15%/20%. Groetjes Joep
Ayoub
Rotterdam
Nieuwe mizuno pireaus hockey schoenen online gekocht. Keuze was ruim waardoor de bestel snel gedaan kon worden. Prijs kwaliteit verhouding was goed en volgens eigen onderzoek op dat moment het goedkoopst bij Passa. Levering binnen vier dagen in deze tijd vind ik snel. Kortom een goede keuze.
Peter
Rosmalen
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce