Laden reviews...
2.826 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Schoenen besteld, voordeligste aanbieder van allemaal, lage verzendkosten, snelle levering. Wij zijn tevreden en komen hier zeker terug!
PassaHandbal
Guido
Katwijk
Lekker vlug & alles duidelijk!
Jamilla
Rhenen
Je kan snel vinden wat je nodig hebt en bestellen levert ook geen problemen op.
Rick
Waalwijk
Overzichtelijk site, snelle service, makkelijk te betalen misschien klarna toevoegen
HJA
Bodegraven
mario
Geldrop
Goede kwaliteit en snelle levering
Yvon
Boskoop
Ik heb K-Swiss padelschoenen besteld en ben helemaal tevreden. De levering was snel, het contact verliep goed en alles ging zonder problemen. Zeker een aanrader!
Michelle
Alkmaar
Twee keer achter elkaar een bestelling geplaatst, beide volgende dag binnen. Echt fijn als je de dag erna een toernooi hebt.
Miranda
Leerdam
Schoenen savonds besteld, volgende dag al geleverd
Sebastiaan
Dronten
Shirt was een cadeau. Blij met de snelle levering. De volgende dag al in huis. De ontvanger was er heel blij mee.
H
Hurdegarijp
De webshop heeft een breed aanbod aan verschillende merken, zodat je er voor een volledige outfit kunt slagen. De bestelling werd al binnen twee dagen thuis bezorgd. De klantenservice heeft mij heel vriendelijk en adequaat geholpen toen ik ze nodig had, heel fijn!
Desiree
Oosterhout
Helaas de riem van de veter gelijk kapot bij aantrekken
Sven
Maarssen
Bestelling ging gemakkelijk, kreeg al snel een mail dat bestelling klaar lag voor verzending. Dit werd via dhl verzonden. Passa sport gaf aan voor 22 uur besteld, volgende dag in huis. Dit was alleen niet het geval, maar dat ligt aan dhl. Ik moest helaas een deel van de bestelling retour zenden, dit is ook vlot door passasport verwerkt.
Marianne
Roelofarendsveen
Super service, snel ontvangen.
Maurice
Appingedam
Nadat mijn pakket zoek was geraakt bij dhl heeft Passasport.nl mij heel vriendelijk geholpen en een nieuwe bestelling klaargemaakt en verzonden. Zonder moeite gaan zij er vanuit dat de oude hoogst waarschijnlijk retour wordt gestuurd. Dikke pluim
Marijke
Almere
Shirt is van prima kwaliteit, evenals de bedrukking
PassaHandbal
Martijn
Uden
Super schoenen voor een goede prijs
Nick
Nick
Nette service en ik had mijn hardloopschoenen helaas terug moeten sturen want ze waren te smal. Na het terugsturen je geld weer snel op je rekening!
Veronique
Apeldoorn
Aangezien onze indoortennisbaan van tapijt wordt omgebouwd naar hardcourt moest ik nieuwe tennisschoenen aanschaffen. Bij PassaSports de juiste K-Swiss schoen gevonden voor een schappelijke prijs. Daarnaast een snelle levering!
Gerrit
Heino
Eerste bestelling verkeerde schoenen geleverd, maar contact was snel gelegd en de juiste waren snel binnen. Tweede order ook geplaatst en dat verliep vlekkeloos. Helemaal tevreden.
Brian
Naaldwijk
Ik was op zoek naar een artikel dat bij veel andere webshops al was uitverkocht. Tot mijn verrassing hadden jullie het nog op voorraad én voor een lagere prijs dan ik eerder bij andere winkels had gezien. De bestelling werd snel verzonden en alles verliep soepel. Erg tevreden over de service en ik bestel hier zeker nog eens.
Gwen
Waddinxveen
Maandagavond laat 2 shirts besteld en toch woensdags al geleverd! Fijn dat ze nog aan snelle levering doen.
PassaVolleybal
Ella
Alphen aan den Rijn
Bij PassaSports slaag ik altijd als ik iets voor voetbal of tennis nodig heb.
Oscar
Groot- Ammers
Voor aankomende schooljaar weer nieuwe sportpakjes besteld. Onze zoon had er al eerder 1 via deze website en hij is het hele schooljaar mooi gebleven. Letters van zijn naam blijven goed zitten en de kleur blijft mooi. De pasvorm is mooi slank en de service is snel. Onze dochter wilde nu ook een sportpakje met haar naam. Allebei zijn ze dik tevreden!!
8 July 2026
Boaz
Hardinxveld-Giessendam
Ruim 45 jaar rennen, rennen en rennen en altijd schoenen gekocht bij fysieke winkels Nu voor het eerst online een bestelling geplaatst bij Passa Running en uitermate tevreden over de service. Keuzes zijn enorm en een duidelijke omschrijving maakte mij nieuwsgierig. Voor mij aanleiding tot koop waarbij ook de zeer scherpe prijs zeker heeft meegespeeld Hulde Passa Running ! Ik ben overtuigd .
8 July 2026
'Tjalling
Oenkerk
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce