Laden reviews...
3.788 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Al meerdere keren hier volleybalschoenen besteld. Site werk prettig, snelle verzending.
PassaVolleybal
Martin
Amersfoort
Niet op tijd aangekomen, maar geen probleem een kosteloze retourlabel ontvangen en kunnen retourneren
Ad
Hoofddorp
De bestelling was heel snel in huis. Keurig verpakt.
Annette
Papendrecht
Snelle levering, retourproces verliep ook soepel. Producten zijn zoals beschreven
H.
Assen
Super snelle levering en de kwaliteit waar ik op gehoopt had. 4 mooiste sportshirts voor een uitstekende prijs! Een aanrader
Lars
Heerenveen
Er was voldoende keuze en nadat ik mmijn schoenen had besteld, stond de bezorger er de volgende dag al mee op de stoep.
PassaKorfbal
Finn
Krommenie
Sandra
Brandwijk
Al paar keer besteld, fijne webshop. Goed prijzen en snel verzonden! Aanrader!
PassaVolleybal
joris
Ut
Altijd fijn om hier te bestellen Duidelijk en snel geleverd
S
Rijswijk
Ik had meerdere items besteld. Levering was snel en compleet. Net als vorige bestelling tevreden over de service
Annemarie
Voorburg
Heb padelschoenen en een tas besteld en het was snel in huis. Super blij mee
Peter
Dronten
Overzichtelijk webshop. Snelle levering en alle sportmerken overzichtelijk opgesteld.
PassaTennis
Willem
Nieuwegein
Had snel padel schoenen nodig. Vandaag besteld morgen in huis is precies het juiste. Super geregeld
Peter
Assendelft
Levering was erg snel! Producten zoals omschreven. Erg fijn!
Renee
Arnhem
Ik had mijn bestelling een dag van te voren geplaatst en kwam de dag daarna aan ik was heel blij dat het op tijd was binnen gekomen.
Evelyn
Wassenaar
Goed verlopen geen probleem
Dik
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik hoop elk seizoen weer mijn nieuwe trainingsgarderobe bij PassaHandbal. Ook voor nieuwe schoenen ga ik naar PassaHandbal, het retourneren is gemakkelijk mochten ze toch niet goed zijn. Tuurlijk zitten daar kosten aan verbonden maar voor deze service vind ik dat geen probleem!
Simone
Waarland
Snelle levering en goede prijs al had ik de pech dat in de middag het bestelde in de sale kwam en nog goedkoper was. Reeds aanbevolen bij anderen.
PassaKorfbal
Henk
Eindhoven
Zeer tevreden over PassaSport. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd, waardoor er voor iedereen wel iets leuks te vinden is. Alles is overzichtelijk geregeld en de communicatie verloopt prettig en duidelijk. Zeker een aanrader!"
Martine
Delft
leuke basketball kleiding voor mijn dochter
PassaBasketbal
yeraldin
Zoetermeer
De schoenen bevallen heel goed en het assortiment was groot en de korting was ook goed
PassaTennis
Roos
Amsterdam
goed product en snelle levering
jos
Norg
Goed, helemaal tevreden!
Doreth
Maarssen
Goede kwaliteit en snelle service!
8 September 2026
Stef
Bergeijk
Op de website snel gevonden en besteld. Levering zoals vooraf beloofd en goed verpakt!
8 September 2026
Erik
Houten
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
E-Commerce, Retail