Laden reviews...
3.291 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
Goede site snelle levering
Mark
Breda
Goede prijs kwaliteit verhouding en altijd snelle levering!
Lindsey
Helmond
Word altijd snel geleverd. En retour word snel verwerkt. Je krijgt zelfs een kortingscode als je een andere maat nodig bent! Dat vind ik echt een mega service!
PassaKorfbal
Mirjam
Hardenberg
Supersnelle service, makkelijk bestellen van zeer goede producten. Klasse
Nico
Eijsden
passasport maakt waar wat ze beloven. voor xx uur besteld, daags erna geleverd. super!
m.jacobs
Well L
Ben erg blij met mijn horloge en supersnel bezorgd, helemaal top.
S.
Arnhem
Mijn tennisschoenen waren kapot en had ze snel nodig. Andere dag keurig bij afhaalpunt
Leo
Klaaswaal
Ik wist welk racket ik wilde, kon op de website snel de opvolger van mijn oude racket vinden
john
Lisse
Snelle service. Bij retourzending snelle afhandeling. Ook geld snel teruggeboekt !
Annet
Lith
Ik kon uw bedrijf niet, maar ik ben aangenaam verrast. U bent een organisatie, die gewoon oook grote kledingmaten direct uit voorraad kan leveren, dat is een geweldige service, die niet ieder bedrijf kan bieden. Bestelling geplaatst en binnen twee dagen werd hij keuring afgeleverd. Resumerend, de eerste ervaring was uitstekend, keep uo the good work!
Peter
Amsterdam
Hardloopschoenen die ik zocht voor een mooie prijs binnen een dag in huis. Zeer tevreden!
Thomas
Kampen
Easy going , makkelijke communicatie.
Roberto
Groningen
Een duidelijke webshop, met goede prijzen en een snelle levering. Dit maakt winkelen voor sportartikelen super gemakkelijk.
PassaVolleybal
C.
Maasmechelen
Goede omschrijving op de site, goede foto's snel bezorgd.
L
Lelystad
Gewoon goed
Suzan
Berkel en Rodenrijs
Ik kocht last minute een product wat ik de volgende dag nodig had. Door het voor een bepaalde tijd te bestellen was het gelukkig ook optijd binnen. In het verleden soms contact gehad met de klantenservice en altijd heel vriendelijk en duidelijk geholpen.
PassaHandbal
Dylan
Apeldoorn
Goed tennisschoenen besteld. Super snelle levering helaas was de pasvorm niet oke. Ik heb deze terug gestuurd. En de retour afhandeling was ook top geregeld!!
Ine
Berlicum
Goede ervaring met passavoetbal steeds een goede update over wanneer de bezorger komt en nieuwe voetbalschoenen gekocht voor een goede prijs top ervaring!
Jaden
Almere
Voor mijn gevoel bijna binnen 24 uur mijn bestelling in handen. Super blij mee!
Annewieke
Hendrik Ido Ambacht
Ruime keuze uit alle denkbare sportartikelen. Een supersnelle verzending en ook niet onbelangrijk; tegen een faire en scherpe prijs!
Roel
Venray
Snelle levering, maar afhandeling defect valt tegen. De levering was snel en daar ben ik tevreden over. Helaas ontstond er na maximaal 45 minuten tennissen al een breuk in het frame van het racket. Dit bleek uiteindelijk om een productiefout te gaan. Het grootste minpunt vind ik de afhandeling hiervan. Volgens het systeem kunnen ze niet direct een nieuw racket opsturen en kan de financiële afhandeling maar liefst twee weken duren. Dat vind ik erg jammer en eerlijk gezegd behoorlijk teleurstellend, zeker omdat het om een productiefout gaat. Over de snelle levering ben ik dus tevreden, maar de service en snelheid van de afhandeling bij een defect product kunnen wat mij betreft een stuk beter.
Beveelt niet aan
Marnix
Raalte
Levering was snel en het product ziet er goed uit.
Kai
Rotterdam
Tennisschoenen heb ik gekocht en voldoen aan de verwachting in grote mate. De levering was snel en correct via DHL. Tip: Wat altijd ontbreekt bij de product omschrijving op de website betreft de interne zool van de schoen. Het zou handig zijn dat er omschreven staat dat de interne zool makkelijk eruit gehaald kan worden en vervangen kan worden door een eigen (bv door een podotherapeut optimaal voorgeschreven type zool).
VK
Amstelveen
snelle en correcte levering, scherpe prijs. zeer tevreden
Marleen
Beek en Donk
Prima geholpen via de whatsapp en de mail omdat Mijn padel schoenen stuk waren. snel en netjes antwoord! Was geen probleem ik kon ze terug sturen en kreeg me geld terug. prima winkel!!!!
Remco
Heemskerk
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce