Laden reviews...
3.382 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews prijst snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. Klanten noemen vaak een gemakkelijke bestelervaring en duidelijke communicatie. Enkele ervaringen melden vertragingen bij levering of retouren, maar de algehele indruk blijft positief. Uit de reviews blijkt tevredenheid over kwaliteit van producten en waar voor je geld.
PassaVolleybal
Wenke
Neede
Het is een handige website waar je snel dingen gevonden krijgt en het was een hele snelle verzending ik had het die volgende ochtend gelijk binnen
Lois
Riel
Tevreden
Annemiek
Raalte
Snelle service en erg tevreden over het product.
jeffrey
Babberich
Overzichtelijke website en goede voorwaarden voor levering en retour. Levering was ook goed verlopen, bij thuislevering moet je wel € 1,- extra betalen, maar goed dat is bijzaak en afhalen bij een pick-up point heeft ook weer zijn voordelen.
Sven
Landgraaf
Goede prijzen, duidelijke communicatie over de bestelling en snelle verzending. Goede webshop!
Job
Hendrie van 't Hul
Oldebroek
Hanneke
's-Gravenhage
Onlangs heb ik een bestelling geplaatst via Passasport. Heb daarbij mijn bestelling ontvangen en ben ontzettend tevreden over de gehele ervaring. Het assortiment is erg ruim en de kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend dit is inclusief de voeding supplementen. Het is erg prettig om te bestellen bij een winkel die betrouwbaarheid en kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan. Persoonlijk raad ik Passasport dan ook zeker aan en kom hier in de toekomst absoluut terug!
P.V. Nieland
Zoetermeer
Snelle service, prima aanbod
PassaPadel
A.
Veldhoven
Ik heb bij PassaKorfbal nieuwe scheidsrechterskleding besteld. Alles was op voorraad en werd snel geleverd. Goede kwaliteit.
PassaKorfbal
Johan
Elburg
Prima aanbod, prima prijzen, snelle verzending, goed te volgen.
Janneke
E.
Ik heb s'avonds laat 2 paar schoenen besteld. En de volgende ochtend om 10 uur al bezorgd! Sneller als dat zou niet kunnen. Goede kwaliteit van de schoenen ook. We zijn er heel blij mee! Ik zou iedereen deze site aanbevelen.
PassaVolleybal
Gaby
Groningen
Zie boven
Jef
Chaam
Goede ervaring door duidelijke info en betrouwbare levering,
Erik
Drachten
Tennis schoenen besteld de volgende dag al op aflever adres. prima verlopen.
Rob
Nijmegen
Mooi en goed produkt voor een nette prijs.
Saar
Vriezenveen
CHAPPEAU
Hennie
Loenen aan de Vecht
Ik heb nu een aantal keer hier besteld. Accuraat assortiment tegen scherpe prijzen. Veel variatie in het aanbod. De communicatie is vlot en accuraat, verpakking keurig, en de leveringen verlopen soepel. Zeker een aanrader, ik ga hier zeker nog vaker bestellen!!!
Richard
Veghel
Schoenen uitgezocht van bullpadel , vandaag bestekd, morgen in huis klopt hier dus wel. Geen op of aanmerkingen, gewoon goed !!
PassaPadel
Roy
Lelystad
Kijk eigenlijk nergens anders meer voor nieuwe handbalschoenen.
PassaHandbal
Ben
Steensel
Artikel Voldoet aan alles en snel geleverd
mh
NOOTDORP
Goede prijzen van de schoenen en de verzending was erg snel en goed.
PassaKorfbal
Dennis
Purmerend
Besteld en de volgende dag in huis. Top geregeld!
Victor
Vleuten
Verleg je sportgrenzen met PassaSports
Of je nu traint voor een hardloopwedstrijd, je eerste voetbaltraining gaat doen of in een hockeyteam zit: bij PassaSports bieden we wat je nodig hebt. Als de sportspecialist in 9 verschillende sporten weten wij welk materiaal jou helpt naar de beste sportprestaties.
BEAT YOUR BEST is niet zomaar onze slogan, maar het is onze belofte aan jou. Bij PassaSports geloven we dat iedereen zijn grenzen kan verleggen met de juiste sportmaterialen. De beste sportspullen die je nodig hebt om je persoonlijke records te verbreken.
Onze specialisten bij PassaVoetbal, PassaHockey, PassaTennis en PassaVolleybal weten wat werkt voor jouw sport. Hier scoor je alleen wat écht het verschil maakt op het veld, op de baan of in de zaal. Vind de beste must-haves voor het hardlopen bij PassaRunning. Ook bij PassaBasketbal, PassaKorfbal, PassaHandbal en PassaPadel hebben we alle sportitems.
Alleen het beste materiaal helpt je groeien in je sport. Van schoenen die perfect passen tot kleding die met je meebeweegt. Met bijpassende accessoires voor jouw sport.
Klaar om je grenzen te verleggen? Duik in ons assortiment en ontdek hoe het juiste materiaal je sportprestaties verbetert. Want bij PassaSports draait alles om jouw volgende persoonlijke overwinning.
PassaSports bestaat uit gespecialiseerde sportlabels voor onder andere running, voetbal, tennis en hockey, die bij veel sporters bekend zijn van RunningDirect, VoetbalDirect, TennisDirect en HockeyDirect.
Branch
Retail, E-Commerce