Super tevreden

Prima en snelle levering. Snelle reactie op email

Perfecte service

Voor mijn zoon nieuwe schoenen besteld. Deze waren helaas te groot. gebeld met de klantenservice om te ruilen voor een kleinere maat. Na het terugsturen van de te grote schoenen, binnen twee dagen een maat kleiner ontvangen. Snel geleverd tegen een gunstige prijs!

Super snelle levering!

Mooie producten en snelle levering

Heel fijn Nike trainingspak besteld, goede kwaliteit! De levering is ook erg fijn, voor 22.00 besteld volgende dag in huis is erg handig.

Super snel geleverd.

Had snel een cadeautje nodig. Ene dag besteld volgende dag in huis.

Prima voetbalschoen, 1 minpunt

Het is een hele mooie schoen en ook echt licht van gewicht. Maar bij het aandoen van de schoen leek het alsof de schoen verkreukeld was en er lag een kreukel in. (Aan de zijkant van de schoen) Het kan zijn dat de kreukel erin zit doordat misschien andere mensen het hebben gepast, maar ik denk dat het gebeurd door de stof van de voetbalschoen. Uiteindelijk heb ik het niet teruggestuurd en gewoon gelaten hoe het is.

Hele overzichtelijke website, klantvriendelijk, snelle levering en goede correspondentie naar de klant.

Goeie snelle levering en service

Voetbalschoenen en scheenbeschermers besteld volgende dag binnen gekregen. Schoenen waren te klein heb ze gebeld ik kon ze terug sturen en wou grotere maat En binnen paar dagen weer binnen gekregen

Supersnelle levering, goede communicatie

Mijn bestelling was erg snel geleverd en ik werd hiervan goed op de hoogte gehouden via mail. Bestelde artikel van goede kwaliteit ! Erg tevreden dus!

lekker makkelijk

Ik had eerst een te kleine set besteld, maar dit was gemakkelijk terug te sturen. vervolgens de juiste maat besteld, en nu hartstikke tevreden

SUPERSERVICE!

Bestelling was er heel snel!

Meest goedkope uit goede research

Goede en duidelijke informatie. Snelle en gratis levering! Ga vaker bij Voetbaldirect bestellen

EXPERTISE en VRIENDELIJK

Na telefonisch advies te hebben gekregen de aanbevolen voetbal voor mijn kleinzoon besteld, ontvangen en in gebruik genomen. Voltreffer ! Hartelijk dank.

super, betaalbaar vooral snelle levering.

betaalbare webshop. En goede service en levering ging super vlot.

De schoenen zitten lekker en zijn goed! Ook snel geleverd echt top service

Ik heb het product nog steeds niet ontvangen

Ik heb het product nog steeds niet ontvangen

Super snel geleverd!

Een paar slippers besteld voor mijn zoontje, de volgende dag binnen!

We kregen de spullen erg snel binnen. Mijn zoon was erg blij, kon hij gelijk aan. Top service.

Geweldige site en alles op voorraad

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik de spullen een dag later binnen. Lekker vlot.

Zeer fijn en betrouwbaar

Heb nu div bestellingen gedaan en alles naar tevredenheid geleverd , ook bij vertraging word het netjes doorgegeven

Snelle levering, goede producten

Hoi, Je verwacht dat het allemaal langer kan duren met de verwerking, maar keer op keer supersnel geleverd en de artikelen zijn zoals weergeven, ook vaak leuk scherpe prijzen. Bedankt.

Fantastische kwaliteit en super snelle levering!

De kwaliteit van de artyikelen is zeer hoog en de levertijd is zeer snel!

Snelle levering en goede voetbal

Binnen 24 uur de straat voetbal geleverd gekregen en deze bevalt goed.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports