Perfect!

In de avond besteld. De volgende ochtend al in huis. Nog nooit zo snel iets mogen ontvangen.

Na mijn eerste bestelling was het niet lastig om een tweede bestelling te plaatsen. Top kwaliteit, en snelle verzending en scherpe prijzen in de sale. Op naar een derde bestelling.

Doen precies wat ze beloven 1 broek was niet goed binnen 1dag een nieuwe in huis super service

Sneller levering!

Ruime keuze uit producten tegen een scherpe prijs. Producten overzichtelijk op de website gezet met duidelijke foto’s. Ook goede service in verband met retourneren.

Super online winkel

Hele mooie overzichtelijke website. Levering verliep ook erg soepel en snel.

Snel en voordelig

Ruime keus, kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs, en supersnel geleverd. Complimenten!

goede aanbieding

Goede prijs en beste kwaliteit en nogmaal goede servisce

Helaas vond ik mijn trainingspak niet goed zitten.

Mooie webshop met scherpe prijzen!

Op donderdagmiddag voetbalschoenen besteld en de volgende dag gelijk al in huis. Snelle bevestiging en bij verzending gelijk een track&trace ontvangen. Duidelijke website met een ruime keus en scherpe prijzen. Ik kon deze voetbalschoenen nergens goedkoper vinden en kon toevallig zelfs nog gebruik maken van een kortingscode. De klantenservice heb ik nog niet nodig gehad, maar zo te zien reageren ze ook goed op negatieve reviews. Dit was volgens mij mijn eerste bestelling bij VoetbalDirect, maar ik kom hier zeker weer terug.

21.45 uur besteld Andere dag 13.30 uur bestelling ontvangen

Goede prijs, snelle levering

Snelle uitstekende service

Alles was perfect in orde, snelle levering.

SUPER !!!

Donderdagmiddag 3 oktober aan het einde van de middag een bestelling geplaatst. Direct een bevestiging, en de volgende dag aan het begin van de middag geleverd. Alles prima te volgen. Duidelijke mails. Wij komen hier zeker terug !

Voetbaldirect begrijpt het

Het hele proces: van het zoeken naar je product tot het openmaken van de doos is zoals je wilt dat een webshop te werk gaat. Helaas zijn er nog genoeg shops die dit niet waarmaken. Voetbaldirect heeft wat mij betreft deze game uitgespeeld.

Zeer goede en snelle levering. Ook retour sturen is perfect. Klachten worden meteen serieus genomen

Klasse service

Trainingspak besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. Twijfelde over de maat had Maat L besteld deze was echt te groot. Na een telefonisch contact met de klantenservice hadden ze meteen de juiste maat gereserveerd zodat als het retour pakket in hun warehouse ontvangen zou zijn zij de juiste maat meteen zouden versturen. Dit gebeurde dan ook direct en na twee dagen had mijn zoon net voor zijn verjaardag zijn trainingspak. En dat noem ik dus service.

Goede kwaliteit en snelle service

Twee voetbalpakken besteld. Betroffen de presentiepakken van Juventus en bayern München van 2019-2020. Originele items, snel geleverd. Was onze eerste bestelling maar dit geeft vertrouwen voor de toekomst. Bedankt!!

Levering erg snel volgens verwachting

Erg snel geleverd volgens verwachting. Niks op aan te merken!

Drie keer kut

Nou zijn alle voetbalschoenen al verschrikkelijk duur of lelijk tegenwoordig. Een middenweg is er amper. Maar dan vind je een mooi paar krijg je twee dagen later je bestelling is geannuleerd en een linkje met allerlei schoenen die duurder zijn dan wat ik bestelde en de rest is goedkope bende. Doe eens wat met die achterlijke prijzen. En zorg dat je in huis hebt wat je op je site zet. Zo snel mogelijk m’n geld terugstorten. Idioten.

Een dikke prima

Al meerdere keren wat besteld. En altijd snel geleverd. En was ik er tevreden met wat ik had besteld

Snel geleverd wat ik besteld had!

Heb een Barcelona trainingspak besteld en was voor tien uur dacht van krijg hem nooit optijd geleverd voor de volgende dag maar bleek uiteindelijk dat hij de volgende dag al binnen was super snelle levering en nog snel ook top service zou graag vaker hier wat bestellen.

Goede ervaring!

Binnen 2 dagen 2 verschillende bestellingen gedaan. Goede communicatie via mail (bestelling, factuur, track&trace: allemaal duidelijk apart doorgegeven) Trainingspak volgende dag ontvangen. Andere bestelling was shirt met bedrukking en volgens verwachting binnen 3 dagen ontvangen. Kortom: zeer tevreden!

Snelle levering. Goed product voor een passende prijs. Duidelijke retourregeling (niet nodig gehad).

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports