Goede service en fijn contact

Een paar voetbalschoenen besteld, maar was een halve maat te klein. Ik heb de instructies gevolgd die op de factuur stonden in mijn pakketje. D.m.v. de klantenservice mijn voetbalschoenen geruild met een halve maat groter. Een paar dagen later kwamen de andere schoenen netjes aan.

Zeer snel en correct !!! eerlijke prijzen ! aanrader

Zeer snel en correct !!! eerlijke prijzen ! aanrader

Goede service en snelle levering

Prima bestelprocedure, snelle levering

Very nice

Kan ik niets slecht op aanmerken. De ene dag besteld, de volgende dag al binnen.

Top Service en betrouwbaar

Trainingssetje van Inter Milan gekocht voor mijn zoon. Maat was niet goed. Stond in de beschrijving duidelijk hoe je het moest ruilen en na 1 telefoontje naar de klantenservice ( ook geen lange wachttijden ) was alles geregeld. Fijn dat het ook op deze manier kan. Top voor elkaar VoetbalDirect.

Perfecte service

Snelle levering en goede communicatie.

Zeer leuke winkel

Lage prijzen en snelle verzending

Goede service klant vrienselijk

Goede contacten goede hulp ik bestel super graag bij voetbaldirect

Helemaal top !

Complimenten voor voetbaldirect. Je bestelling komt snel binnen en is netjes verpakt ! Zeker een aanrader

Snelle levering maar helaas dat niet alle maten op voorraad zijn waardoor je keuzes moet gaan maken in wat je wilt. Ook mogen er meer beoordelingen komen hoe de kleding etc. zit zodat de klant weet welke maat hij moet aanschaffen.

Levering optijd en goede kwaliteit

Levering kwam op tijd binnen, en juiste producten. Goede kwaliteit!

goede service, mooie kleding, snelle levering

het bestellen op de site gaat perfect. Mooi assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Snelle levering in mooie verpakking.

Makkelijk, snel, en je wordt goed op de hoogte gehouden

Makkelijke website, snelle service, en je wordt goed op de hoogte gehouden of je bestelling gereed is en waar deze uit hangt.

Zoeken, bestellen en volgende dag in huis

Gewoon makkelijk vinden wat je zoekt en snelle levering

Dik tevreden goed geholpen

Ik ben heel tevreden we hadden een trainingspak besteld in de periode van jullie verhuizing toen ik belde werd me alles goed uitgelegd. Daarna was het pak te klein nieuwe besteld via de telefoon 2 dagen na retouren gelijk het nieuwe pak in huis. Dik tevreden

Goede prijs, en een snelle levering. Gewoon top.

Het komt snel aan

Een hele leuke winkel

Fijne kennis making.

Mooie en goed overzichtbare website, leuk shoppen.

Goede service snelle levering

Die gasten zijn gewoon snel, super relaxed

Handschoenen besteld met initialen. Helaas bleek de stof niet geschikt voor het borduren. Snel reactie dat het helaas niet mogelijk was en meerprijs werd teruggestort.

Goeie snelle levering 👌👌👌👌

Hele snelle levering niets op aan te merken 👌👏

De service was van topkwaliteit

Ik had iets besteld en het was de vorige dag direct binnen, de site was heel duidelijk en erg fijn om naar te kijken. Tevens kon ik alles gemakkelijk retourneren indien nodig

Geweldige service

Had voetbalsokken besteld, website is netjes opgesteld en duidelijk! Na het bestellen kreeg ik een email met alle gegevens en levertijd! Bestelling netjes ontvangen, helemaal top

Alles goed en snel geregeld en verzonden

zeer klantvriendelijk!!

Top service!! Ook voor een bestelling uit de sale hebben ze alles gedaan om het alsnog op het juiste adres geleverd te krijgen, mijn dank is groot. Jullie hebben er een klant bij ;)

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports