Zeer snelle levering!! Top producten voor een goede prijs!!

Ik ben zeer tevreden met VoetbalDirect, artikelen zijn van zeer goede kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

Goede service en een snelle levering.

We hebben 2 keer moeten ruilen. De volgende dag was de andere maat binnen. Supersnel geregeld. Connunicatie was snel en is keurig en juist beantwoord.

Snelle levering en netjes verpakt

Ik ben tevreden! Snelle levering en product was netjes verpakt. Stof van trainingspak is van goede kwaliteit

Prima service!

Ruime keus, leuke aanbiedingen, overzichtelijke website en goede afhandeling.

Alles goed en snel geregeld

Geen klachten

snelle en nette levering

Snelle, nette levering. Goede prijs kwaliteit verhouding-> vaak in vergelijking met andere shops de goedkoopste. Goede retour voorwaarden en makkelijk zonder overbodige handelingen.

super snelle goede service

TOP

Veel keus, goede prijzen en snelle levering!

Prefect

Overzichtelijke site,snelle levering en goed kwaliteit.

Fantastische service

Voor me voetbalcoach hebben we met het team een trainingspak gehaald die we nergens anders meer in die maat konden vinden , de prijs was zeker niet duur en was volgende dag in huis

Snelle bezorging

De eerste ervaring met jullie was heel goed, want ik vond de bezorging echt snel gaan en daar ben ik heel blij om. De kwaliteit is goed en dat is belangrijk!

Pluspunten

Uitstekende service en vlotte manier van handelen wat betreft het aanleveren van de bestelde producten!

Pluspunten

-Mogelijkheid om je bestelling af te halen -Snelle service -goede retourmogelijkheden (franco)

Pluspunten

De zelfde dag heb je het

Pluspunten

De levering was de volgende dag zoals aangegeven tijdens de bestelling. Na de bestelling worden er status email berichten verstuurd. Prima bestelling!

Ga zo door! Wellicht mogelijk maken dat je bestelling dezelfde dag kan krijgen/ophalen?

Pluspunten

snelle levering, keurig verpakt

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Meestal wordt er een review geschreven als er iets te mopperen is. Voor voetbalDirect van mij geen review dus! Alles prima, goed en betrouwbaar geregeld!

Geen, of het moet iets minder verpakkingsmateriaal zijn?

Pluspunten

Erg overzichtelijke website. Vriendelijke klantenservice. Zeer snelle levering. Gratis verzending en retourneren is echt grote klasse. In mijn ogen is voetbaldirect samen met tennisdirect de beste website van Nederland.

geen

Pluspunten

snelle levering, goede service

Pluspunten

Betrouwbaar, makkelijk en een gratis levering. Zeer tevreden, hier ga ik vaker bestellen! Het is heel soepel verlopen, ook de retourzending ging vlekkeloos. Heel blij mee :-)

Pluspunten

Goede aanbiedingen, ruim assortiment en supersnel in huis! Aanrader!

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Snelle levering; de volgende dag in huis. Laagste prijs op het internet. Voor mijn artikel (>49,-) geen verzendkosten.

Helemaal geen verzendkosten berekenen, maar als je al de laagste prijs hanteert, zal dit niet eenvoudig zijn ;-)

Pluspunten

Voetbaldirect heeft een duidelijke site met veel aanbod. Schoenen die in de winkel nog niet voorradig waren heb ik hier al gekocht. Super service en de levering zag er erg verzorgt uit

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports