Pluspunten

Compleet aanbod, goede prijs, snelle levering en indien gewenst afhalen op locatie

Pluspunten

overzichtelijke site met mooie spullen. snelle levering. Bij ons viel de maat broek niet goed en een nieuwe grotere besteld. Die was ook de andere dag al binnen. De andere retour gedaan. Keurig die dag erna alweer een mail dat het binnen is gekomen en het geld wordt teruggestort. Mijn dochter wil ook heel graag een nederlands elftal trainingspak, dus als ik weer genoeg gespaard heb dan kom ik zeker terug

ga zo door.

Pluspunten

Voetbaldirect heeft echt een website die overzichtelijk is. Het is simpel om te gebruiken. Goeie foto’s van producten. Klantenservice is ook top. Alles wordt goed geregeld.

Misschien is een tip voor voetbaldirect dat ze misschien ook foto’s hebben van mensen die de kleding aan heeft. Modellen of gewoon mensen die de kleding aan heeft. Zo kunnen de mensen zien hoe het staat bij mensen.

Pluspunten

De naam zegt het al: Voetbaldirect! Directe levering en alles was top verzorgd! Voor 22:00 uur besteld de volgende dag netjes thuisbezorgd! De voetbalschoenen waren netjes verpakt en bezorgd!

N.v.t.

Pluspunten

Snelle reactie en ideaal dat er een afhaalpunt is. Op die manier heb je je bestelde spullen snel in huis en kun je ook op het laatste moment bestellen als dat nodig is.

Het zou makkelijk zijn als je direct zou kunnen omruilen bij ophalen indien nodig. Volgens mij kan dit nu nog niet

Pluspunten

Hardstikke goeie site, duidelijk, helder!! Goede verzending, netjes verpakt!

Geen!!

Pluspunten

Goeie, duidelijke beschrijving van artikel. Snelle levering. Helemaal top dus!

Pluspunten

Beste website ooit alles snel geleverd Je kan alles los bestellen kwa trainingspak en snel verzonden en snel binnen duidelijke email

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede service !!

geen

Pluspunten

Bestellingen voor 22.00 besteld volgende dag thuis. Wat wil je nog meer. De prijzen waren ook super!

Pluspunten

Genoeg voorraad, snelle levering en qualitiet voor een goedkope prijs

Pluspunten

Goedkoop prima kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

snel behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd zonder fouten en altijd eerder geleverd dan de opgegeven. Perfect.

Geen. Totaal geen klachten

Pluspunten

Snelle levering , goed en snel contact.

Optie betalen achteraf toevoegen

Pluspunten

Goeie site, duidelijk en veel aanbod. Zondag besteld en dinsdag had ik het al in huis, maargoed daar betaal je ook voor.

Het is mischien handig om een foto van een speler erbij te plaatsen om zeker te weten of het nieuwe trainingspak daadwerkelijk van dat jaar is.

Pluspunten

Overzichtelijke site en de bestelling was snel binnen. Helemaal goed Dus!

Pluspunten

Snelle levering en goede service!! Schoenen waren niet de juiste maat, omruilen ging zeer snel. Ik koop de voetbalspullen van m’n zoon wss alleen nog maar hier!! Scheelt enorm met in de winkel.

Pluspunten

Goede producten, duidelijke site, bedragen incl btw, snelle levering

Pluspunten

Donderdag voetbalschoenen besteld, vrijdag al in huis. Aangezien de maat niet goed was, pakket teruggestuurd en andere maat besteld, deze ook supersnel binnengekregen. Een vraag aan de klantenservice werd binnen 2,5 uur beantwoord. En de prijs van de schoenen! Niet te vergelijken met andere (online) winkels, bijna de helft van de prijs.

Pluspunten

Snelle levering, goede statusupdates.

Mogelijkheid achteraf betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sokken zijn wel oké, wel vrij prijzig.

Sokken dag te laat.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snel bezorg

Pluspunten

Alles helemaal goed. Je gaat het bijna normaal vinden. Voorraad is voorraad en levering de volgende dag. Bedankt en tot de volgende bestelling.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports