Pluspunten

Topservice.

Pluspunten

Snel en prettig contact met klantenservice. Super snelle levering !

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, haalden de tijd die ze hadden aangegeven, goede producten en makkelijk bereikbaar. Zeker aan te bevelen

Zou ik zo niet weten

Pluspunten

Zeer klantgericht en een snelle goede service

Ik heb geen op/aanmerkingen op dit bedrijf

Pluspunten

- Snel geleverd. Woensdagavond besteld en de volgende ochtend binnen. - Goede kwaliteit product. Kleding zit perfect en is echt. - Prettige aanbiedingen en op voorraad.

Nog meer voetbalkleding voor meiden/vrouwen aanschaffen.

Pluspunten

Voordelig. Snelle levering.

Pluspunten

Perfecte snelle service Gelijk de volgende dag in huis

Pluspunten

Goede producten, snelle levering en de retourzending is ook super afgehandeld.

Geen! Ga zo door.

Pluspunten

Snelle handeling bezorging

Nvt

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en accurate info. Perfect!

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Hebbik niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nadat ik een bestelling geplaatst had werd erbij vermeld dat de verwachte leverdatum 2 dagen later zou zijn. Ik bestelde na 22:00 dus dat is normaal. Ik ontving echter geen mail met een track en trace code en ging op goede hoop naar het afleverpunt. Tevergeefs. Nadat ik de klantenservice had gesproken vertelde ze mij dat er vertraging opgelopen was en dat het pakketje 2-3 dagen later bezorgd zou worden. Ik ontving een track en trace code en toen ik het pakketje op kwam halen kwam ik tot de conclusie dat deze maar de helft van de bestelling bevatte. Opnieuw gebeld en excuses gekregen maar de broek was net pas in het magazijn aangekomen en zou snel opgestuurd worden. Vervelend, maar kan gebeuren. Nu heb ik de broek nog steeds niet en de klantenservice al meerdere keren aan de telefoon gehad. Elke keer wordt mij beloofd dat de broek dezelfde avond nog verstuurd wordt. We zijn inmiddels bijna 2 weken na de bestelling. Ik hoor zelf niets van voetbaldirect en heb het gevoel dat als ik niet bel, de broek gewoon niet meer komt. Erg jammer! Verjaardagscadeau’s zijn op deze manier niet echt leuk.

Pluspunten

Eerste keer besteld Zeer zeer tevreden snelle levering top producten kleding zit heel fijn Goeien kortingen ik zal hier voortaan mijn voetbal kleding kopen bedankt voor de service mij zullen jullie vaker zien groetjes ismail

Pluspunten

Pluspunten

Scherpe prijs. Goeie kwaliteit en service

Moderner en geloofwaardigere site zo laat je klanten denken dat je proffesioneler bezig bent en zullen ze eerder bij jullie bestellen, anders denken ziet het er schimmig uit. Als je voor 22.00 besteld op zondag dan ook de volgende dag bezorgen dit was erg onduidelijk

Pluspunten

Goeie service, snel, volgende dag in huis. Erg tevreden daarover!

Heb ik niet. Tot nu toe vind ik alles goed!

Pluspunten

Snelle levering, schoenen van adidas van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Pluspunten

Snelle levering Goed assortiment Duidelijke site

Pluspunten

Goede actieprijs snelle levering

Pluspunten

Super snelle levering ben er echt blij mee

Nee geen echte maar daarom 9,5 waarom eerst betalen en niet andersom dat ging mij te snel dus daarom maar gewoon gedaan

Pluspunten

Makkelijk te zoeken en snel handelend.

Assortiment mag groter zijn

Pluspunten

Super snelle service en antwoord!

Geen. Alleen maar lof

Pluspunten

- Duidelijke site - Duidelijke filters - snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports