Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

Pluspunten

Snelle en nette levering en omdat de voetbalschoenen te groot waren hebben we ze zonder problemen kunnen omruilen en ook dit ging super snel

Pluspunten

Goede kwaliteit. snelle levering. Goede informatie over wanneer het product aan zal komen.

Geen tips.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering we zijn erg tevreden

Pluspunten

Komt alle beloftes na

Verbeterpunt is om meer verbeterpunten te krijgen

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering

Geen tegenvallers

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk hoe je moet bestellen

Groter assortiment

Pluspunten

Snelle levering! Ruime assortiment en vriendelijke klantenservice. Wordt op de hoogte gebracht wanneer er iets niet klopt of iets toch niet mogelijk is om het te leveren!

Pluspunten

TOP! Snel en Betrouwbaar. Zo hoort internet-shopping te zijn!!

Pluspunten

- duidelijke website - snelle reactie op vragen per mail - hele goede service wanneer een artikel niet past.

Wij hadden moeite de maten van de scheenbeschermers te vinden.

Pluspunten

Netjes geleverd en op tijd

Achteraf betalen is wel fijn als jullie dat hebben

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vriendelijke medewerkerster

daadwerkelijk aanbieden op internet wat op voorraad heb staan. En niet zoals ik mee maakte de artikelen incompleet willen meegeven.

Pluspunten

Goede snelle levering. Eerst verkeerde maat besteld, retour ging ook heel vlot!

Pluspunten

Snelle levering. Kan tot laat bestellen en toch de volgende dag ontvangen.

Pluspunten

Alles dik in orde

Pluspunten

Scherpe prijzen, Snelle service

Pluspunten

Snelle levering en prima service met ruilen.

Pluspunten

Supersnelle service.

Pluspunten

Overzichtelijk. Spullen worden snel geleverd en mogen zo nodig gratis retour

Zou ik niet weten

Pluspunten

Goede kwaliteit van de spullen die je hebt besteld

Nee

Pluspunten

Wat ik zo postitief vind aan dit bedrijf is dat ik op zoek was naar een artikel bij jullie die ik pas geleden heb besteld en gelijk super fijn geholpen werd. Ook direct besteld en de volgende dag al in huis echt fantastisch.

Ik zie dat jullie ook vaak trainings broeken of vesten los verkopen en niet bijvoorbeeld het complete pak. Ik weet ook niet of dit mogelijk is bij de leverancier maar misschien een tip om bij meer voetbal pakken dit te doen, ik vind dit echt super dat dit bij jullie wel mogelijk is en uitgebreider als bij andere webshops

Pluspunten

Goede en fijne service! Daarnaast zoals altijd een snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports