Pluspunten

Duudelijke site , makkelijk te bestellen en snelle levering !

Pluspunten

gewoon goed

niks

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Goed en snel.

Pluspunten

Snelle levering en nette prijzen. Helaas paste de Adidas Ace niet (zelfde maat X overigens wel) en is het onder antwoordnummer retour gestuurd. Bericht gehad dat het geld wordt teruggestort.

Pluspunten

- VoetbalDirect biedt uitstekende online service. - Verzending gaat supersnel! - ze helpen goed bij garantiegevallen.

Geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Simpel, goede prijzen, klantvriendelijk en super snelle levering! Altijd de eerste waar ik op kijk

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak.

Pluspunten

Goede service, snelle levertijd, al vanaf 25 euro geen verzendkosten, mooi assortiment en goede prijzen.

Pluspunten

Ruim assortiment Snel geleverd Eventuele retouren snel verwerkt en geld terug gestort

Pluspunten

- snel en simpel, Jip en Janneke., simpeler kan ik het niet omschrijven.

Pluspunten

Uitgebreid aanbod, goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, eventuele issues worden snel opgelost

Pluspunten

Al jaren lang een klant van VoetbalDirect en nog nooit problemen gehad. Snelle levering!

Niks, ga zo door!

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

Pluspunten

Donderdag besteld, vrijdag al op de deurmat! Toppie! Precies optijd voor het weekend.

Pluspunten

Goede en snelle levering en goede prijs

Sportschoenen erbij gaan verkopen

Pluspunten

Item niet op voorraad, alternatief werd aangeboden en deze heb ik gekocht.

Real time voorraad

Pluspunten

Kleine prijs en super snelle levering

Nothing to say...

Pluspunten

Goed webwinkel!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports