Pluspunten

livraison pontcuelle malgré la distance, bonne qualité

entreprise en bonne voie

Pluspunten

Goede website. Ben er altijd erg tevreden over! Alles erg duidelijk en goede prijzen!

Geen track&Trace gekregen. Toch vervelend dat je het niet kan volgen.

Pluspunten

Goede en snelle service Ruime keus Scherp prijzen Handige, mooie site

In sommige gevallen kan de sectie jeugd volwassenenop de site misschien nog wat handiger... maar slecht een detail

Pluspunten

Snelle levering en 2 maten besteld 1 terug netjes afgehandeld.

Pluspunten

Mijn zoontje vertelde mij op maandagochtend dat hij na de lunch voetbalschoenen moest hebben. Even een stress momentje, want hij moest ook naar school. Op de website Nike’s besteld en binnen 2 uur kon ik het afhalen. (Tijdens de lunch van mijn zoon) Heel goed ontvangen, gepast en zeer tevreden en met voetbalschoenen weer naar school.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs zit 23 euro onder de prijs van andere sites

Geen email ontvangen over de verzending.

Pluspunten

fijn bedrijf, doet wat het zegt. kan ik tot nu toe aanbevelen.

nvt

Pluspunten

Duidelijke site , snelle levering ! Wat ze zeggen komen ze na ! Heel erg tevreden over jullie ! Enkel pluspunten

Pluspunten

Voetbalschoenen waren gelijk in mijn maat op voorraad, makkelijk te bestellen en op meerdere manieren af te rekenen. Keuze voor bezorging thuis of op afhaalpunt. Bovendien was de prijs goed. Er is ook nog contact via de email geweest en dat verliep ook prima en snel.

De personalisering (naam op schoenen) vind ik niet echt mooi gelukt, maar het kan er wel mee door. Je hebt zelf de keuze dit wel of niet te doen voor een klein bedrag extra. Ook was het niet duidelijk waar de tekst zou komen te staan, maar daarover heb ik later nog e-mailcontact gehad en is het wel duidelijk uitgelegd. Ondanks dit ben ik tevreden met het product, over de manier waarop de bestelling is geplaatst en de afhandeling hiervan.

Pluspunten

Hele snelle levering en makkelijk te bestellen

Je kan niet zelf kiezen op welke dag je het bezorgd wil laten worden.

Pluspunten

Snelle en goede service voor een scherpe prijs !

Geen !

Pluspunten

goede producten en ruime keuze.

nvt

Pluspunten

Erg goede service, snelle levering van 'n goed & mooi product, voor 'n lage prijs.

Nvt

Pluspunten

Prima prijs en super snelle levering:)

Wanneer ik een jasje koop misschien suggesties geven voor een bijpassende broek of andere accessoires

Pluspunten

Voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis. De keuze is reuze. Groot assortiment, lage prijzen

Pluspunten

Super snelle levering. Goede website! Trainingspak van goede kwaliteit en betaalbaar! Helemaal super!

Geen!

Pluspunten

De levering was zeer snel.

Meer vrouwenvoetbal kleding aanbieden.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijzen voor de producten. Netjes verpakt

Pluspunten

Eigenlijk geen op of aanmerkingen tot nu toe. Er is nog een retourzrnding onderweg maar ii verwacht dat die ook goed zal verlopen.

Pluspunten

Ruim assortiment, voldoende maten beschikbaar, goede prijs en doet wat het beloofd

Pluspunten

Snelle levering, alles prima in orde

Pluspunten

Website erg overzichtelijk en levering erg snel.

Pluspunten

Veel keuze van verschillende merken en ondergronden Goede prijs kwaliteit verhouding Reageren snel op vragen Bieden verschillende opties als je vragen hebt.

Snellere afhandeling als je schoenen terug stuurt Betere tas of doos om iets terug te sturen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports