Pluspunten

Vlotte, correcte afhandeling en levering. Prettige site.

???

Pluspunten

Snelle levering van goede kwaliteit producten

ik heb geen onaangename ervariningen met VoetbalDirect, dus ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede levering, snelle levering, beste kwaliteit

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Super snelle bezorging. In de avond besteld in de ochtend al bezorgd! Zo fijn!!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice, overzichtelijke website.

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Snelle levering! Heb een shirt met tekst besteld wat volgens de site een week kon duren voor ik het in huis zou hebben. Binnen 3 dagen was deze al binnen. Nadeel is wel dat dit cadeau op tijd besteld is en ik nu een paar weken een Ajax setje in huis heb waar ik toch echt niet voor ben....

Pluspunten

Heel snel en netjes bezorgd.. heel blij ermee..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke frisse website. Order afhandeling verliep snel en probleemloos. Duidelijke track & trace e-mail. Goed bereikbaar. Prima service bij omruilen en zeer snelle levering (ook bij ruilen product). Prijzen zijn concurrerend.

Geen. Ga zo door met deze service!

Pluspunten

Prima, snelle service. Ook omruilen ging snel en efficient. Zeer tevreden.

Pluspunten

Goede snelle levering

Heb ik niet

Pluspunten

Snelle gratis levering en retour met handige sticker.

Pluspunten

Goede prijzen Veel keus Snelle levering

Pluspunten

Erg goede en snelle service! Bestelde shirt was alles wat ik gehoopt had. Zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb

Pluspunten

Goede duidelijke site, snelle levering. Uitgebreid assortiment en prima prijzen. Zeker aan te bevelen

nvt

Pluspunten

Klantvriendelijk bedrijf. Overzichtelijke website en snelle levering voetbalshirt.

Pluspunten

Is perfect vandaag besteld morgen In huis helemaal goed

Eerste keer besteld goed ga zo door

Pluspunten

snel en goede afhandelig

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Snelle levering. Ook retourzendingen worden snel verwerkt.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering Veel keuze Overzichtelijke site

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering en ruime keus

Nvt

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports