Pluspunten

Broekje geruild binnen twee dagen geregeld.

Pluspunten

Erg veel aanbod en makkelijk te gebruiken

Een speciale afdeling voor teamkleding om in grotere getallen kleding te kunnen bestellen

Pluspunten

- alle maten op voorraad - goedkoopste voor mijn producten - zeer uitgebreid assortiment - in 2 dagen product retour - Bestelling snel geleverd

- het zou fijn zijn als het retourneren via de site en je persoonlijke account kan i.p.v. enkel telefonisch.

Pluspunten

Goed en snel geleverd zonder bezorgkosten helemaal top

Tot nu toe geen

Pluspunten

Super snelle levering, heldere communicatie, scherpe prijs! Dit klinkt bijna alsof ik er werk maar kan niet anders zeggen dan dat ik gewoon een zeer tevreden klant bent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg blij met de snelle levering. Keepershandschoenen besteld voor mijn dochter. Zitten goed, goede kwaliteit. Erg tevreden.

Pluspunten

9,5

Pluspunten

goede site, snelle levering. omruiling verliep ook heel soepel!

geen ga zo door!

Pluspunten

Top alles. Snel besteld volgende dag in huis! Kunnen veel online winkels een voorbeeld aan nemen!

Niks ga zo door!!

Pluspunten

Goede snelle levering Duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering en geld terug omdat de schoenen helaas te klein waren. Netjes afgehandeld dus.

Pluspunten

Goede en snelle bezorging.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering

Pluspunten

De levering was erg snel en het product was erg mooi ingepakt en alle bonnen en kaartjes zaten er netjes bij. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Nvt. Alles is perfect gegaan!

Pluspunten

duidelijk snelle levering

verzending helemaal gratis maken ook onder 25 euro

Pluspunten

Mega Snelle levering, daarnaast makkelijk te retourneren! Top service!

Vermelden welke maat kleding de paspop aan heeft op de afbeelding bij het product en hoelang in lengte deze persoon is.

Pluspunten

In een woord geweldig !!! Super ervaring met Voetbaldirect.

Ga zo door !!!

Pluspunten

goede prijs-kwaliteitsverhouding groot assortiment snelle levering gratis retourzendingen

betere herkenbaarheid op internet bedrijfsnaam scherper vermarkten

Pluspunten

Een snelle en een correcte levering

Pluspunten

Erg snelle levering, en goede kwaliteit. Niks mis met de producten met de enorme sales, als je dat zou denken.

Pluspunten

Prima website, snelle verwerking opdracht en keurige/tijdige levering.

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snel geleverd. Product is perfect op maat. Prijzen zijn te doen, dus niet te duur en ook niet overdreven goedkoop.

Meer soorten trainingspakken zou leuk zijn

Pluspunten

Snel levert het product goed en op tijd heb niks om over te klagen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports