Pluspunten

Goede prijs en ruime keuze. Duidelijk over levertijd en evt. retourzending. Levering was zeer snel.

Wellicht meer keuze qua kinderschoenen zaal

Pluspunten

super snel!

Pluspunten

Snel geleverd, goede service, top materiaal

Niet verslappen en vasthouden dit!

Pluspunten

s’Morgens besteld , binnen 2 uur een bevestiging dat de bestelling opgehaald kon worden. Bij afhalen met een glimlach ontvangen en tewoord gestaan. Super webshop!

Pluspunten

Supersnelle levering, duidelijke site.

Geen tips

Pluspunten

Duidelijke website, super snelle levering, kortom super!

Pluspunten

Snelle levering en goede retourmogelijkheden

Pluspunten

Hele goede service! Goede informatie omtrent levertijd/order bevestiging Snelle levering Top kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, prima assortiment.

Pluspunten

Snelle levering, produkt zoals omschreven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles wat ik besteld had was netjes aangekomen en op tijd

Product was verkeerde maat toen wou ik een maat kleiner maar die was er niet. Probeer producten altijd goed op voorraad te hebben om de servicegraad hoog te houden

Pluspunten

Goedkoop & snelle levering.

Pluspunten

snel en betrouwbaar en goede informatie voorziening

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijsklasse.

Pluspunten

Snelle levering en retourneren word snel afgehandeld.

Pluspunten

Vlugge service en duidelijke communicatie tijdens vervoerproces

Pluspunten

Snelle levering en een duidelijke site!

Niet!

Pluspunten

Snelle verzending. Top!

Pluspunten

Eenvoudig snelle bestelling op en overzichtelijke site met duidelijke voorwaarden.

Bij de aanschaf staat vermeld dat gepersonaliseerde goederen en langere levertijd hebben. Logisch. Maar via de TNTPOST. NL staat bezorg moment de volgende dag. Mogelijk dat dat gelijk kan lopen met vooraf gecommuniceerde.

Pluspunten

Altijd snelle service. Geen problemen met retourneren. Vriendelijke helpdesk en goede prijs/kwaliteit verhouding

Het keepersaanbod qua clubkleding kan wat summier zijn. Verder ook weinig kunstgrashandschoenen

Pluspunten

* Snelle levering * Functionele website * Breed assortiment

Niet te bekennen tot op heden.

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Het is snel bezorgd Makkelijk te vinden Heel groot assortiment Een geweldige webshop

Heb ik niet

Pluspunten

Ik heb een s besteld en ben een meid van 1,76 lang. Het pak past perfect!! De broek sluit mooi aan en zit heerlijk!!! Het vest past daar ook heel mooi bij en zit lekker confortabel! Dit pak raad ik zeker weten aan!!!

helemaal niks

Pluspunten

Een bedrijf die goed spullen leverd en ook snel zelf de andere dag al in huis super

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports