Pluspunten

levering in twee keer bezorgt, omdat er een cadeautje voor een verjaardag bij zat, zodat het cadeau toch op tijd was. super bedankt.

Pluspunten

nette website, overzichtelijk en snelle levering.

geen

Pluspunten

Goede snelle levering

Niks op aan te merken!

Pluspunten

Bestelling gedaan via internet. Snelle levering. Goede service.

Pluspunten

-Snelle levering - Makkelijk retourneren - Goede service

Pluspunten

De levering is snel, de kwaliteit is ook goed. De winkel zelf ziet er netjes uit. Ik zal snel wat meer bestellen!

Ik heb geen tips voor het bedrijf, het bedrijf doet het prima nu.

Pluspunten

Snelle service, makkelijk in contact te komen met ze en een product omruilen wordt echt snel en goed geregeld!

Pluspunten

Pluspunten

Ieder contactmoment komt professioneel over. Een overzichtelijke site en adequate communicatie. Daarnaast: sympathieke prijzen en de beloofde leveringstijd werd waargemaakt!

Pluspunten

Goede prijs-/kwaliteitverhouding; correcte bezorging; duidelijke info

Pluspunten

Ruime webshop met zeer veel keuze. Snelle service en levering. Keepershandschoenen besteld en volgende dag in huis. Waren een maat te groot, telefonisch retour gemeld en binnen 3 dagen (incl. weekend) alles afgehandeld, retourzending en nieuwe levering. Top

Pluspunten

Snelle service, product was niet goed dus heb ik gebeld om te vragen of ze een andere maat konden reserveren en wat ik verder moest doen. De retoursticker zat al in het pakket, vrijdag teruggestuurd en maandag al het nieuwe shirt gekregen. Super snelle en goede service, kom zeker terug hier!

Alles verliep soepel en perfect, geen verbeterpunten.

Pluspunten

Altijd de goedkoopste, snel leverbaar, goede kwaliteit,

Er zitten een paar glitches op site,

Pluspunten

Supersnelle afhandeling bestelling . Retourzending ook snel afgehandeld. Binnen 2 dagen geld retour.

Pluspunten

snelle levering, goede aanbieding en ruim aanbod

Pluspunten

Duidelijke website waarbij de nog te bestellen maten netjes aangegeven zijn. Hierdoor weet je meteen of jouw maat nog beschikbaar is. Snelle levering en service

Pluspunten

Makkelijk bestelling, perfect aflevering, geweldig product!

Pluspunten

Snelle levering, Goede prijzen Geen verzendkosten Duidelijke info

?

Pluspunten

Goeie betrouwbare service.

Pluspunten

uitgebreide keuze, voordelig en snelle levering

Pluspunten

Goede duidelijke site . Iets voor 22.00 uur besteld en de volgende dag in huis . Je krijgt keurig een verzend mail met track & trace code . Doen wat ze ze beloven , betrouwbaar !

Pluspunten

Uitstekend bedrijf . Makkelijke site waar een ruim assortiment voorhanden is . Bestellen is simpel en je wordt via de mail duidelijk op de hoogte gehouden . Ook prettig is de track en trace functie van postnl . Ik had ook een telefonische vraag gesteld en deze werd gelijk behandeld en beantwoord. Voor mij en volgens mij is voetbaldirect een aanrader voor een ieder die snel zijn voetbalspullen wilt hebben.

Pluspunten

Het product wat ik heb gekocht bij VoetbalDirect is van een goede kwaliteit. De prijs was een stuk gunstiger als bij de concurrentie en de levering ging soepel en snel.

Pluspunten

Uitstekende levering Snelle retour afhandeling (geld na 2 dagen terug gestort)

geen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports