Pluspunten

Goede Service, snelle levering, snelle retourservice.

de ballen beter controleren voor verzending.

Pluspunten

De trui die ik zocht was hier het goedkoopste en bovendien zag ik heel veel positieve reacties staan van andere klanten, dat vind ik eigenlijk nog veel belangrijker. Verzending was gratis en ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn email. Zeer tevreden!

Pluspunten

Super snelle levering! Helaas had ik niet de goede maat van een shirt gekocht. Ik had al zo snel mijn goede maat binnen gekregen! Echt super goede service! Had dit nog nooit meegemaakt. Danku!

Pluspunten

snel, mooie outlet, met mooie prijzen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Meer artikelen van Juventus

Pluspunten

Snel en overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie vooraf, goede website en goede spullen!

Pluspunten

Wat ze beloven, maken ze waar!

Pluspunten

Snelle levering Veel voorraad

N.v.t.

Pluspunten

snelle levering, korte lijntjes

bredere collectie en prijzen wisselen nog weleens per dag

Pluspunten

Snel en direct met bezorgen

Zelde dag laten bezorgen als de bestelling.

Pluspunten

Grote collectie, snelle levering

Pluspunten

Snelle en goede service

Pasruimte zodat je het gelijk kan passen

Pluspunten

Prima en snelle bezorging. Prima prijs.

Pluspunten

Duidelijke website. Goede klantenservice en duidelijk communicatie(zowel via de website als het emailgebruik). Handing dat je producten kan ophalen(Sassenheim is prima te bereiken voor mij).

Eventueel een actief YouTube kanaal zoals Unisport.

Pluspunten

Pluspunten

Scherpe prijzen Snelle levering Goede informatievoorziening Nieuwste producten

Pluspunten

Snel en goed geleverd, goeie kwaliteit en duidelijk site

Heb ik niet

Pluspunten

Zeer snelle levering

Kan niets bedenken

Pluspunten

Pluspunten

Super snelle levering, en ook binnen 15 minuten reactie op een mailtje met een vraag.

geen

Pluspunten

Schoenen besteld, volgende dag bezorgd. Per ongeluk te kleine maat. Vriendelijk en behulpzaam telefonisch te woord gestaan door Amy. Omgewisseld voor een ander, duurder paar. Kon het verschil direct betalen. Gratis retour gezonden, volgende dag zijn andere schoenen toegestuurd, twee dagen later ontvangen. Zeer vlot en keurig afgehandeld.

Geen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports