Pluspunten

Alles echt super!!!!!! perfect!!

Pluspunten

Voetbaldirect levert producten met goede kwaiteit. Ze hebben een hele snelle service. Voor 22.00 besteld morgen in huis. Daar ben ik als koper wel heel blij mee

Ik zie geen verbeterpunten

Pluspunten

Erg snelle service, was ook blij met geen verzendkosten vanaf 25 euro

Pluspunten

Heldere site, lage prijzen. De bestelde zaalvoetbalschoenenen werden de volgende dag volgens afspraak geleverd. Ik heb de schoenen teruggestuurd omdat ze niet helemaal bevielen. De retourprocedure was duidelijk en ook gratis. Binnen enkele dagen was het aankoop alweer teruggestort. Professioneel en vertrouwenwekkend.

Pluspunten

Prijs is prima, evenals de snelheid van leveren.

Pluspunten

Snelle service, brede voorraad

Ik heb er eigenlijk niks op aan te merken. Voor mij was het perfect geregeld.

Pluspunten

10 punten

Niks super goede kwaliteit en razend snel Bezorgd

Pluspunten

Perfecte service en zeer snelle levering.

Pluspunten

Lijst van aanbieden, prijs and efficient zorgen service.

Pluspunten

De producten waren netjes verpakt en snel geleverd. Ik ben uitermate tevreden met de dienstverlening.

Pluspunten

Altijd kwalitijd spullen en voor een goeie prijs Service is ook heel goed

Pluspunten

Snelle levering! Geweldige service!

Heb geen punten

Pluspunten

Snel en goed.

Pluspunten

vergissing van deze kant super hersteld okidokio

Pluspunten

Wat een supersnelle levering! om acht uur in de avond besteld en de volgende ochtend al bezorgt.

Pluspunten

Supersnelle levering! En prima communicatie

Tip: Assortiment uitbreiden met voetbalshirts bedrukken met officiële lettertypes

Pluspunten

Goede levering

Meer acties

Pluspunten

De producten worden in goede kwaliteit geleverd en je hebt je product binnen een dag in huis dat is erg fijn, ook de site is erg duidelijk vormgegeven.

Het bedrijf is goed betrouwbaar en ik kan dus geen verbeterpunten aanwijzen

Pluspunten

Altijd een kwalitatief goede prijs ten opzichte van de andere online shops.

Misschien iets vaker wat acties houden. Kortingscodes bijvoorbeeld!

Pluspunten

Via tip op de internetnet site gekeken, mooie website, duidelijk en overzichtelijk. Bestelt en volgende dag in huis. Maat bleek te klein, geen punt gebeld en kon het dezelfde middag nog om zuilen. Makkelijk maar anders word het per post ook snel opgelost. Prima service en goed product, zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden.

Pluspunten

Hele snel levering

Op de bestelling die ik heb gedaan zijn die er niet!

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Supere service.... de bedrukking van een voetbalshirt liep wat vertraging op maar ik werd super goed op de hoogte gehouden per mail door Sonja. Echt top!

Pluspunten

Heel goede ervaring met de webshop met perfect product en volgende dag afgeleverd

Geen alles was perfect

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports