Pluspunten

Jullie hebben een goeie en snelle levering

Jullie kunnen mischien een maattabel bij de voetbalschoenen/keepershandschoenen zetten

Pluspunten

Supersnelle levering!! Maandagochtend besteld, maandag middag mailtje dat het onderweg was, dinsdagochtend in huis. Wat was m'n zoontje blij met z'n Ajax pak. Echt super!!

Geen! Ga zo door!! Ons zie je snel weer!!

Pluspunten

Goede service, vriendelijk en behulpzaam, TOP

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

The shipping is really fast, I received my package the next day. I am really satisfied with the services. Good quality!

Pluspunten

Akkoord met retour en ontvangst waardebon ipv

Pluspunten

Snelle levering en retour ook prima afgehandeld.

Pluspunten

goede prijzen snelle levering

geen tegenvallers

Pluspunten

- snelle levering - duidelijke website - veel artikelen op voorraad

Pluspunten

Ruim assortiment, kwalitatief goede merken, schappelijke prijzen, snelle service, super snelle levering, goede levering, goede terugkoppeling.

N.V.T.

Pluspunten

-bestelling volgende dag geleverd - betalen prima - pakket in een goede staat; met factuur

Op deze bestelling: geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super netjes, alles op tijd, grote keuze en alles optijd

even zorgen dat alles op voorraad is.

Pluspunten

Goede service, snelle levering van bestelde spullen Overzichtelijke site met veel keuze

Pluspunten

Snelle levering, mooie site.

Aantal emails verminderen, 3 emails voor 1 bestelling is overdreven

Pluspunten

Zeker super zeer snel binnen

Geen tot nu toe

Pluspunten

Net voor kerst besteld. Alle verhalen dat het druk was met bezorgen...toch volgende dag in huis. Netjes verpakt

Pluspunten

Goede service, producten netjes op tijd binnen en als er iets mis mee is wordt het netjes opgelost.

Pluspunten

Bestelling gedaan iets na 21.00 uur 's avonds en dus eigenlijk te laat. Half uurtje later bevestiging dat het verstuurd is. Fantastisch! Dat is pas service. Bestelling volgende dag ook ontvangen. Ging alle bestellingen maar zo soepel als deze!

Niets

Pluspunten

Snel en accuraat geleverd. Ook het bestellen via de website werkt makkelijk en snel evenals het financieel afhandelen van het bestelde werkt super. Met verzenden krijg je netjes alle meldingen zoals een track en trace code.

Heb ik niet kunnen vinden.

Pluspunten

Snel bezorgd. Goed verzorgd pakket met de juiste inhoud.

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

snel, goede service en overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

een dikke 10

Pluspunten

Het product was snel geleverd. Kreeg direct antwoord over mijn vragen en het is een goed product! Klasse service

Ga zo door!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports