Verkeerde artikel gekregen, maar super netjes opgelost!

Ik had een Feyenoord shirt besteld en kreeg een baby pakje van fc barcelona. Heb mailcontact gehad en dit werd mega vriendelijk opgelost. Eerdere bestellingen zijn altijd goed gegaan en foutje kan gebeuren. Dikke 10 voor voetbaldirect en met name voor Rens!

Tevreden!

Snelle levering en tevreden over het artikel!

Heerlijke webshop

Prima artikelen tegen mooie prijzen, fijne aanbiedingen en snelle levering

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden met de aankoop die ik heb gedaan de nike tech fleece broek is een goede kwaliteit

Tout super !

Tout s'est bien passé, livraison le lendemain, tout a été parfait ! Merci !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Van begin tot eind prima

Super !

Mooi op tijd geleverd in veilige verpakking.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ruime collectie, goede service, snel bezorgd

Ik heb voor mijn kleinzoon een voetbalset gekocht waar hij superblij mee is.

Gewoon goed

Goed, retour eenvoudig en simpel.

bij VoetbalDirect.nl en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, het bestelproces verliep soepel en de levering was snel. De voetbalschoenen zijn van hoge kwaliteit en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ik zou VoetbalDirect.nl zeker aanbevelen aan andere voetballiefhebbers!

Fijne ervaring!

Veel keuzes alleen jammer dat het keepers shirt met protectie uitverkocht was, maar de rest was in prima staat ontvangen en is precies wat er beschreven was! De prijzen zijn onder de rest van de online winkels wat ook een keus om terug te komen bevorderd al met al fijne evaring en komen zeker terug!

Goede en snelle levering.

Mooi trainingspak, het was perfect voor mijn teen zoon.sbek bezorgd en makelijk service

Zoals altijd tiptop in orde!

Vlotte levering zoals elke keer.

Slechte servies

Slecht servies, pakketje is nooit geleverd en ze dien er niks aan. Tot de dag van vandaag wacht ik op reactie

Prima en snelle levering.

Jammer dat de bedrukking op de tas mu maar 4 tekens lang mag zijn.

Product niet beschikbaar

Product op de site besteld maar niet beschikbaar... 5€ kortingscode gehad ...maar verzendkosten zijn meer.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Schitterend

Lekker bezig mensen van VoetbalDirect

Snel, netjes en prima kwaliteit.

Mooie kwaliteit en keurig (vlot) verzonden. Aanrader.

Snelle en goede service met prima prijs

Snelle afhandeling duidelijke omschrijving goede prijs

Tevreden

Mooie prijs en snelle levering

Mooie prijs en snelle levering

snel en netjes geleverd tegen een goede prijs

snel geleverd , netjes verpakt en best wel veel keus, ook redelijk wat sale artikelen

Top schoenen voor leuke prijs

Heb deze schoenen aangeschaft doordat ik graag voetbal in de voetbalkooi op kunstgras

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports