Pluspunten

zeer snelle service zoals beloofd Voor 20;30 besteld en volgende dag al om 11:00 geleverd SUPER!!!!

Pluspunten

Is pas de eerste keer dat ik wat bestelde. Snelle levering, prima service. Houden zo.

geen

Pluspunten

Duidelijke communicatie, deden niet moeilijk over ruilen van een verkeerde maat shirt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

kreeg 2 rechtse schoenen ipv een linker en een rechter en schoenen vielen veel groter dan een andere maat 41. heel vreemd!

Pluspunten

Makkelijk te vinden, duidelijke website en makkelijk besteld. Alles goed geregeld en netjes bezorgd.

Pluspunten

Superaanbieding en de levering was erg snel! Prima service

Pluspunten

Prima service, goede kwaliteit en snel in huis.. Kan niet beter..!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering en alles keurig net verpakt.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop, prettige service.

Pluspunten

Heel snel, heel goede service aan de telefoon toen ik het track and trace gedoe niet begreep.

Pluspunten

perfecte producten voor een mooie prijs tegen een super service. was helemaal geen probleem om mijn trainingspak om te ruilen voor een kleinere maat. en het ging ook nog eens zeer snel.. ga zo door!!! ik kom iig zeker terug.

nvt

Pluspunten

Snel en correct

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gek, krijg nu beoordeling , maar bestelling nog niet binnen, al wel betaald

Pluspunten

Snelle levering. Schoenen waren goed.

Pluspunten

Prijs en Levering

Pluspunten

Bestelde voetbalschoen iets te klein. Geen probleem terugsturen met antwoordnummer (gratis). 2 dagen er na mijn nieuwe voetbalschoen in huis. Ook contact met klantenservice : via email wat ik erg fijn heb ervaren binnen een uur beantwoord. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!!!

nvt.

Pluspunten

Snelle verzending..na een mail ook meteen antwoord terug...heel fijn!

Pluspunten

echt uitstekende site en levering

helaas niet heel erg uitgebreid assortiment

Pluspunten

Snelle levering Juiste producten

Verzendkosten afschaffen.

Pluspunten

snel! en goed!

Pluspunten

Prima service, erg snel!

Pluspunten

Snelle levering Netjes verpakt Gratis Retour Duidelijke site

Pluspunten

Top super snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports