Pluspunten

Pluspunten

Levering binnen 3 dagen van een paar voetbalschoenen.

Pluspunten

Alles ging echt prima

Niets

Pluspunten

Snelle levering Zeer klantvriendelijk, snelle reactie na vraag! Groot assortiment Gratis retour

geen!!! Zo doorgaan!!!!

Pluspunten

Snel, uitgebreid aanbod en gewoon goede levering.

Pluspunten

snelle levering, voordelig geprijsd, ruime keuze.

Pluspunten

Keepershandschoenen met bedrukking van naam besteld, zeer snel geleverd en leuk geprijsd!

Pluspunten

supersnelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Op site werd aangegeven dat schoenen geschikt waren voor kunstgras. De domper was groot toen er op pakjesavond een heuse waarschuwingsbrief bij het pakket. Er mocht ABSOLUUT niet met de schoenen mee op kunstgras gespeeld worden. Dan zouden de consequenties echt helemaal voor ons zijn. Brrr....

Pluspunten

de spullen zijn in goede orde aangekomen

er waren problemen met de levering van de keepersbroek. de eerste keer moest het initiatief van ons uitgaan om uit te vissen waarom hij niet op de afgesproken datum aangekomen was. dit is ons enige kritiekpunt. hier is communicatie over geweest, waarna verdere vertragingen wel aangekondigd zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gewenste product was op voorraad en werd 2 dagen later geleverd.

- Als er wordt beweerd dat er bij bestelling vóór 21.00 uur de volgende dag geleverd wordt, doe dat dan ook. Nu wist ik pas bij controle van mijn bestelling op de beloofde leveringsdag dat levering een dag later zou zijn (op een dag dat ik niet thuis was). - Jammer dat er dure verzendkosten worden berekend terwijl het pakketje gewoon door de brievenbus wordt gepropt. Gelukkig kon het artikel ertegen, maar de bijgevoegde retourbrief wat minder.

Pluspunten

Bedrukking was mooi mooi shirt snelle levering goed geholpen raad het aan

mouwen waren aan de groten kant

Pluspunten

Nette prijzen snelle levering

Pluspunten

Jongens ik had jullie graag een fantastische beoordeling willen geven, maar de scheids kwam niet opdagen!

Pluspunten

Bestelling conform opdracht afgeleverd. Uitstekend gereageerd op vertraging van het afleveren van 1 onderdeel. Uitstekende communicatie met klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Zorgen dat je via een zustersite temnisdirect, ook direct bij hun aanbod kan.

Pluspunten

Supersnelle levering

Nvt

Pluspunten

Ontzettend snel bezorgd!! Had op het nippertje een bestelling gedaan, en het was de volgende dag al binnen. Het was voor mijn zoon die op die dag ook nog jarig was. Topwinkel!!

Bedrukking netter plakken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product klopt.

er staat op de site voor 21.00 uur besteld morgen in huis. Ik heb het woensdagavond 26/11 om 22.00 uur besteld, maar krijg het vandaag dinsdag 2-12 pas binnen.

Pluspunten

Prima produkt, goede prijs. Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Prima retourservice!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports