Geweldige service.

Goede communicatie, snelle levering,en zer klantvriendelijk en goede service.

Voor herhaling vatbaar

Voor het eerst besteld op zondag hier en binnen 15 uur was mn bestelling binnen alles was netjes ingepakt!

Snel, vriendelijk

Verschillende maten besteld en retour Alles super snel geregeld

Snelle goede levering

Mooie en goede producten, snelle levering.

correct artikel zoals beschreven alles klopt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

perfecte site met een ruime keus en overzichtelijk

mijn cijfer zegt genoeg

Duidelijk, overzichtelijke website en snelle levering

Mijn go-to webshop voor voetbalkleding en -schoenen.

Mooi assortiment, snelle levering. Prima!

tjrs satisfait

Tres tres satisfait ,

Kids helemaal blij

Snelle levering, eerlijke prijs en happy kids. Dus heel tevreden over voetbaldirect.

Erg vlot geleverd !

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, waarbij ik precies kon zien hoeveel voorraad er van het door mij bestelde artikel was, is alles snel gegaan: de volgende avond stond de bezorger van DHL al voor de deur... Heldere duidelijke website, redelijke prijzen en een nette klantenservice. Ik heb bij VoetbalDirect dan ook al meerdere bestellingen geplaatst en alle bestellingen zijn vlekkeloos verlopen.

Goed gehandeld nadat pakket retour werd gestuurd door DHL

Door het niet mailen van een track en tracé wisten wij niet dat het pakket was terug gestuurd. Dit kwam ook pas naar voren toen ik zelf had gebeld hierover. Door Ilse werd met ons mee gedacht en heeft alles geregeld, zodat ik de volgende dag toch nog de producten geleverd kreeg die op voorraad waren. Top service, maar een negen voor het ontbreken van track en tracé nummer

Dat feyenoordshirt gaat naar een vriend in Turkije. Ben benieuwd of hijnhem mooi vind, denk het wel.

Was toch super blij

Kben blij en trots op jullie

Voetbaldirect top; DHL verschrikkelijk

Snelle en goeie service van Voetbaldirect maar DHL bezorgde het pakket in Waddinxveen terwijl er in mijn woonplaats Gouda 9 DHL afhaalpunten zijn. Ik moest er naartoe fietsen omdat ik niet over een auto beschik. En dan halen ze nog in hun hoofd om de schuld te geven aan Voetbaldirect. Stelletje Duitse dorpsidioten.

bezorging laat op zich wachten

Ik heb mijn bestelling tot op heden nog niet ontvangen dus dan wordt het moeilijk een beoordeling te geven. De bestelling is nu 10 dagen onderweg. Of dit aan de vervoerder of u ligt is mij onduidelijk,maar fijn is het uiteraard niet! :)

Snelle service en levering!

Onmiddellijke bevestiging, levering een dag later.

Soepel en snel

Altijd snel geleverd en heel veel keus, ook als je een retour hebt heb je snel he geld terug. Prima!

Heel tevreden

Heel tevreden over de bestelling,kwaliteit,prijs en de bezorging!

Mooi trainingspak

Mooi trainingspak van Paris Saint Germain gekocht tegen een leuke aanbiedingsprijs.

Snelle levering en mooie producten.

Kwaliteit goed maar afspraak levertijd niet.

Zou het binnen een dag geleverd krijgen maar kreeg het na twee dagen.

Altijd goede service , snel geleverd en als je iets retour stuurt , snel geld terug en snel geregeld.

Hele fijne service!!

Een hele fijne site met mooie prijzen. Bestelling wordt snel geleverd. Contact met de klantenservice verloopt heel soepel en snel.

zeer goed ik blijf bij voetbaldirect bestellen

het bevalt mij bij voetbalDirect goed van mij krijgen jullie een dikke 10

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports