Top Organisatie

Snelle levering. Uitstekend functionerende klantenservice met uiterst kundige medewerkers die snel problemen oplossen. Beter bestaat in mijn optiek niet!!!

Lange retourtijden

Als je iets besteld heb je het snel maar de retourtijden zijn absurd rond de 2 weken.

KOOP HIER NIET u geld wordt gewoon afgepakt

KOOP HIER NIETS. u zal hen betalen. nadien stuurt deze site u iets op dat ABSOLUUT niet is wat u wilt hebben of dat voldoet aan wat u besteld heeft. als je iets retourt doen ze HELEMAAL NIETS! ze sturen u geen retour artikel. ze houden u niet op de hoogte. DIT is een SCAM. koop hier NIETS

Slordig pakket.

Het leek alsof de artikelen rechtstreeks van een andere client, die ze niet hoefde, naar ons gestuurd waren. Echt gepropt in een plastic zakje. Heeft voor ons geen goede indruk achtergelaten. Aan de producten was verder niets te zien, maar de 1e indruk was slecht.

Très content

Très content du service.

Snelle service goede prijzen

Vriendelijke klantenservice, denkt mee en goed snel bereikbaar. Gelukkig geen bandje

Goede prijs en kwaliteit

Heel erg klejn

Klejn

Het is product is goed maar de service zeer teleurstellend.

De schoenen besteld bij voetbaldirect omdat zij “zogenaamd “ binnen een dag kunnen leveren. Na een kleine week nog steeds niks gehoord waarna ik mailcontact heb gehad met een medewerker. Zij gaf das aan dat ze het pakketje kwijt waren (nemen dus zelf niet even contact op om dit te melden). Vervolgens zouden ze de schoenen opnieuw versturen wat wederom niet binnen de aangeven levering was. Service technisch dus ze teleurgesteld.

Snel en goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie kleding goede prijs kwaliteitverhouding met korting

werderom top

ik ben heel tevreden super snelle levering netjes verpakt

Vooral de snelle levering en makkelijk retouneren als dit nodig is. Prima service!!!

Goede prijs, service en snelheid!

Goede prijs, service en snelheid!

Snelle service, prima prijzen

Mijn bestelling werd snel geleverd en was naar wens.

Mooi product en een snelle levering.

Ik vond het prettig.

topsite

alles vlot en correct ,kortom topsite

Zoals altijd perfect !

Snel geleverd, juiste item, goede kwaliteit en prijs. Wat kan iemand zich nog wensen.

Duidelijk en snel

Mijn zoontje had nieuwe scheenbeschermers nodig voor voetbal! Dus op de site gekeken wauw wat een assortiment!! Op zijn maat en merk gezocht en snel gevonden! Besteld en de volgende dag nog voor de training in huis!! Bedankt !!!!!

Alles is gegaan zoals we besteld hebben.

De goede schoenen en netjes geleverd!

Overzichtelijke site en snelle service

De site ziet er overzichtelijk uit en er is volop keuze is maar, kleur en merk. De bezorging was ook snel.

Goede snelle service

Bestelling is nog steeds niet aangekomen.

Ik heb een bestelling gedaan en tot nu toe geen gehoor. Iedere dag checken hoe en wat maar nig steeds helemaal niets na ruim 1,5 week, we gaan nu richting 2 weken

Mooie producten snelle verzending

Ruime keuze, goede aan aanbiedingen en snell verzending.

Voetbalkleding

Mijn 3 kinderen zijn blij met mooie kleding. Super snelle levering. Door het gratis retour zenden konden we 2 maten bestellen om te passen.. Aanrader!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports